Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aroma Difuzor

 

Ena izmed prvih stvari, ki jo človek opazi, ko vstopi v vaš dom je dišava. Vsaka hiša ima svoj določen vonj. Včasih je lahko ta vonj zelo privlačen,  lahko pa tudi zelo čuden. Vonj doma lahko vpliva na počutje ljudi, prav tako kot na počutje lahko vplivajo barve. Dokaz za to je,  da lahko spomin vezan na vonj traja veliko dlje kot katere druge oblike spomina.

Ste že kdaj zavohali točno določen vonj in se spomnili na dogodek v preteklosti, ki je bil povezan s tem vonjem? Našemu domu bi morali poleg lepega dekorja  in osvetlitve nameniti tudi čudoviti vonj.

Skupaj s skodelico čaja, dobro knjigo in glasbo, najdemo svoj SPA kotiček sprostitve. Čudovit vonj prostora lahko doda piko na i. Pri tem si lahko pomagate z električnimi aroma difuzorji, ki bodo vaš dom spremenili v čudovito okolje. To potrebujemo in to si zaslužimo, saj je to pomemben korak k notranji in zunanji lepoti.

Električni aroma difuzor je super stvar za pomoč pri dobrem počutju. Uporaba eteričnih olj v difuzorju je učinkovit način za super atmosfero v vašem domu. Difuzorji so popolnoma tihi, ne motijo živali, učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev difuzorja je dnevna soba ali spalnica.

Zakaj kupiti električni Aroma Difuzor:

- z uporabo eteričnega olja odišavi prostor,

- vlaži zrak,

- pomaga sprostiti telo in duha,

- pomaga pri izboljšanju počutja.

- deluje kot aromaterapija.

 

Kapnite samo nekaj kapljic eteričnega olja v vodo,  difuzor pa bo ustvaril meglico z čudovitim vonjem, ki se bo sproščala počasi v zrak in napolnila prostor z dišavo. Deluje na daljinsko upravljanje.  Imajo leseno prevleko, zaradi česar izgledajo zelo estetsko dovršeni, kar doda dekorativno funkcijo. Vsi so opremljeni z LED lučjo.

 

Veliko užitkov in dobrega počutja vam želi ekipa BAL.