Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Halloween ali Noč čarovnic v Sloveniji

Halloween se najbolj pogosto praznuje v angleško govorečih državah kot so Združene države, Irska, Anglija, Avstralija, Nova Zelandija. Vendar zadnja leta opažamo velik porast praznovanja tudi pri nas in ostalih evropskih državah. Velik razlog za praznovanje je verjetno tudi to, da na prvi november vedno pride dela prost dan. Nekateri to izkoristijo za zabavanje pozno v noč. Poleg odraslih tematskih zabav pa je Halloween mrzlica prevzela tudi otroke saj so naravnost navdušeni nad grozljivimi kostumi in maskami.

Zakaj bi se odrekli nečemu kar nam prinaša radost in veselje? Poleg tega, da se zabavamo tako dobimo ponovno priložnost, da se preoblečemo v nekoga drugega in popolnoma sprostimo. Izbira kostuma, lasulje in dodatkov dokazano zvišuje naše kreativno mišljenje in domišljijo.

Odrasle zabave so običajno prirejajo v različnih klubih in lokalih, kjer si lahko damo duška in plešemo celo noč. Otroške zabave pa pogosto organizira kar vrtec sam ali podobni dnevni centri, ki skrbijo za naše malčke.

Torej priložnosti za zabavo je več kot dovolj. Izbira za kostume je prav tako pisana in raznovrstna. Kaj še čakate? Hitro obiščite našo spletno trgovino, kjer si lahko ogledate Halloween program, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.