Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Pustni kostumi in izbira mask

Vsako leto znova nastopi pust širokih ust! Vsakič znova se mi in naši najmlajši navdušeno odločamo o pustnem kostumu, ki ga bomo nosili. Da ga bomo nosili s ponosom in veseljem smo za vas pripravili pestro izbiro kostumov za otroke in odrasle.

Kostumi za otroke

Pisane, navihane in srečne pustne šeme zavzamejo mestne ulice, učilnice in naša srca. V naši spletni prodajalni si lahko z vašim malčkom ogledate ponudbo in skupaj izberete. Na voljo so velikosti od dojenčkov pa do 13 leta. Odlična izbira so kostumi, ki stojijo za kakšno priljubljeno pravljico, kot na primer Pepelka, Sneguljčica in sedem palčkov … Tako se boste vi in otroci enostavno poglobili v pustne vloge.

Kostumi za odrasle

Za pust vas prav nihče ne bo čudno gledal, ko se boste končno preoblekli v to kar ste sanjali, da bi postali, že skozi leto. Oglejte si kostume za ženske in kostume za moške. Kostumi so v različnih stilih;  od elegantnih, strašljivih, klasičnih do ekstravagantnih.

Pustne maske

Poleg nošenja kostuma se po navadi zakrije tudi obraz. Zamaskirate se lahko s pomočjo make-upa, krink čez oči ali z masko, ki zakrije celosten obraz in del lasišča. Izbira je široka, več o pustnih maskah si le oglejte v naši spletni trgovini. Če vam maske ne ustrezajo, še vedno lahko nadenete različna očala, ki deloma zakrijejo obraz.

Kakorkoli se boste odločili, pust pride in gre. Po pepelnični sredi pa le slecite kostum in odložite masko, da boste lahko postali oseba ki vam je najbolj pisana na kožo – vi sami. Radi se imejte in lepe maškare vam želi ekipa Bal.si.