Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Pustni kostumi za otroke

Katere pustne oprave se spomnite vi iz vašega otroštva? V kaj se bo letos oblekel vaš najmlajši? Najlepši spomini vedno prihajajo iz otroštva. Pri nas poskrbimo, da bodo tudi vaši lepi. Zato smo vam spodaj napisali nekaj predlogov in pravil kako izbrati pravilen kostum in dodatke.

Kadar izbiramo kostum za otroke je pomembno, da vemo za koliko starega in kako velikega otroka kostum iščemo. Predvsem pa je koristno, da se pozanimamo kaj si otrok želi postati za pustni sprevod. Mlajši otroci se običajno šemijo v različne rožice ali živali. Naravnost ljubke so pikapolonice, čebelice in tigrčki. Oglejte si našo ponudbo kostumi za mlajše otroke. Obstajajo pa tudi prikupni kompleti za dojenčke, ki vsebujejo slinček in kapico v stilu pustnega lika.

Glede izbire velikosti ste lahko brez skrbi, saj imamo pregledno in jasno razpredelnico, kjer vidite kaj bo za vašega otroka najbolj primerna velikost. Velikosti so označene z leti in centimetri. Pod artiklom pa lahko kliknete na zavihek velikosti, kjer bodo vsi dvomi o velikosti razblinjeni.

Malo starejšim otrokom pa domišljijo burijo že drugačni liki. Pogosto se želijo obleči v prašnega kavboja, pogumnega Indijanca ali Indijanko, vampirja, hudiča ali hudičko, zvito ninjo, ljubko princeso, magično vilo in podobne. Pogosta pustna ideja so tudi družinski kostumi, ki jih obleče celotna družina. Skupaj lahko na primer predstavite ekipo piratov, kavbojev, klovnov ali Indijancev. Posebej priljubljeni skupinski pustni kostumi so čarovniške skupine in pravljični liki (Sneguljčica in sedem palčkov, Zlatolaska, Pepelka in podobni). Izbira otroškega kostuma je pomembna tudi zato, ker pustovanje v otroštvu nastane spomin za celo življenje.

Vse možnosti za zgoraj omenjene pustne kostume so mogoče v naši spletni trgovini. Poleg kostumov za otroke pa lahko naročite tudi dodatke kot so lasulje, zobe za vampirja, make up. Skupaj lahko ustvarimo pisan pust s katerim bomo pregnali zimo in priklicali še eno dišečo pomlad.