Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Temeljita priprava na Halloween zabavo

Čeprav ste se v preteklosti udeležili že kar nekaj Halloween zabav ali ste katero od njih organizirali celo sami, pa vedno znova in spet nekoliko prepozno ugotovite, da ste pozabili na kaj zelo pomembnega. V takšnem primeru vam lahko najučinkoviteje pomaga dobro zasnovan načrt Halloween projekta, ki ga lahko skujete s svojimi najbližjimi.

A ker je za izdelavo Halloween projekta že nekoliko pozno, smo ga za vas zasnovali kar mi. Ko boste obkljukali vse, kar smo vam pripravili, ste odlično pripravljeni na najbolj srhljivo in odštekano zabavo v letu.

   1. Dekoriranje zunanjih in notranjih prostorov

Če boste za noč čarovnic plesali doma v krogu svojih bližnjih, kar je letos še najverjetneje, je obvezna naloga primerno dekoriranje zunanjih in notranjih prostorov. Če ste v ožjem krogu na zabavo povabljeni k sosedom ali kam drugam, jim pri tem vsaj malo pomagajte. Če ne drugega, jim pred vhod z lastnim dovoljenjem že kar sedaj postavite vsaj eno zanimivo izrezljano bučo.

Svoje prostore za Halloween dogodek lahko opremljate ves oktober. Vsak dan si lahko omislite kaj novega in 31. oktobra bo vaš dom zagotovo do potankosti opremljen z najbolj nenavadnimi dekoracijami. Bučke različnih velikosti, oblik in materialov postavite vse naokoli. Iz papirja vsak dan izrežite kakšen Halloween motiv, ki ga daste pobarvati najmlajšim. Ne pozabite kupiti najbolj strašljivih pajkov iz gume, tekstila ali česa drugega. Pajčevina pri tem ne sme manjkati. Tu in tam v kote postavite okostnjake iz papirja, na sredo sobe postavite veliko lobanjo pirata ali kakšnega drugega lika iz filma ali risanke. Na najbolj vidna mesta zadnji dan namestite še odrezano krvavo uho, prst, oko. Če ste dovolj drzni, vsaj eno steno pobarvajte v oranžno, drugo v črno. Na oranžno narišite majhne pajke v zeleni barvi, na črno v oranžni.

  2. zbira kostumov, mask in pripomočkov

Če en dan pred Halloween zabavo ne boste vedeli, v kateri lik se preleviti, je velika verjetnost, da z likom ne boste fascinirali ne sebe in ne ostalih gostov. Poleg tega v enem dnevu ne boste mogli prejeti kostuma, ki ste ga nameravali naročiti pri najboljšem ponudniku. Enako verjetno je, če kostum želite sešiti sami.

Ta hip je za izbiro kostuma še dovolj časa. Stopite izven okvirjev povprečnega in si omislite lik, ki bo osupnil še tako zahtevnega gosta Halloweena. Naj kostum na vašem telesu pripoveduje zgodbo, ki se je bodo vsi bali, a jo bodo želeli slišati. Na obrazu imejte masko ali make up, ki ga do sedaj še niste videli nikjer. Bodite nekaj posebnega, nekaj najbolj srhljivega. Na zabavi v rokah ali pri sebi imejte pripomoček oziroma dodatek, ki bo samo še pika na i vaši podobi.

  3. Poslikava obraza

Nekaj ur pred otovoritvijo Halloween zabave poskrbite za najbolj odštekani make up na svojem obrazu in na obrazih oseb, ki vas bodo spremljale. Če se boste odločili raje za masko, make up ne bo potreben.

Obraz z učinkovito izbranimi izdelki lahko poslikate sami ali pa najamete strokovnjaka s tega področja. Morda se na takšno vrsto ličenja odlično spozna kdo od vaših najbližjih. Za dobro opravljeno delo ga ne pozabite nagraditi z eno od sladic, ki ste jo sicer pripravili za Halloween sladkanje oziroma pojedino.

  4. Peka slastnega peciva

Tako kot dekoriranje lahko poteka cel oktober, lahko v celem mesecu napečete kar nekaj piškotov. Starejši kot bodo, okusnejši bodo. Četudi jih boste sproti morda pojedli, boste napekli nove. Peka piškotov v obliki pajkov, malih čarovnic in še česa naj v vaš dom prinese vonj po bližajočem se prazniku čarovnic.

Če za peko Halloween peciva nimate prav veliko in niti ne svežih idej, na spletu zagotovo mrgoli dobre ponudbe. Natisnite si najmikavnejše recepte ter pripravite vsaj tri vrste različnih sladic. Po možnosti naj se vse razlikujejo po obliki, barvi in ne nazadnje še po okusu.

  5. Priprava tehnologije za žurko s čarovnicami

Brez sodobno zasnovane tehnologije tudi v času Halloween zabave pač ne bo šlo. V kotu sobe pripravite veliko platno in si na zabavi oglejte najpopularnejšo srhljivko vseh časov. Zapecite CD oziroma na USB ključek prenesite najbolj grozne glasove in srhljivo instrumentalno glasbo, ki naj vas spremlja skozi ves večer in noč.

Enega od povabljencev najemite za Halloween DJ-ja. Naj vam zapeče 'Best Halloween dance mix ever'. Nekoga najemite, da bo dogodek ves čas snemal, dobrodošel je vsekakor tudi Halloween fotograf. Tako si boste lahko že v novembru skupaj z bližnjimi ogledovali Halloween album. Ne pozabite na odštekane lestence, ki naj se zibljejo v ritmu glasbe. Poskrbite, da bo z njih viselo veliko nepredvidljivega.

6. Nakupovanje v najbolje založeni spletni prodajalni s Halloween opremo

Najpomembneje pa je, da si za vso potrebno opremo najdete primerno prodajno mesto. Takšno, kjer vam bo omogočeno, da boste prav vse lahko kupili na enem mestu.

Dobrodošli v naši spletni prodajani bal.si, kjer mislimo prav na vse; tudi na najmanjše dekoracije, ki oživijo šele, ko se Halloween zabava prične. Kakovostne izdelke po dostopnih cenah boste lahko po zabavi pospravili in prihranili za naslednje Halloween zabave.