Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Ideje, kako se pripraviti za noč čarovnic

Noč čarovnic je mogoče praznovati na različne načine – na divji zabavi, v malce bolj intimnem krogu prijateljev ali z družino oziroma z otroki. Priprave bodo seveda odvisne od načina praznovanja, ki ga boste izbrali. Če na primer organizirate tematsko zabavo za noč čarovnic za večje število ljudi, morate s pripravami začeti relativno zgodaj, po drugi strani pa je možno manjše druženje za noč čarovnic, denimo ob ogledu grozljivke, organizirati praktično zadnji hip. Toda ne glede na to, kako boste noč čarovnic praznovali, obstajajo določeni vidiki priprav, ki so univerzalni in ki poskrbijo, da se bo halloween razlikoval od vseh drugih noči v letu…

 

Šokirajte z resnično srhljivimi kostumi za noč čarovnic

Kostumi za noč čarovnic so praktično obvezni tudi na manjših zabavah in za tiste, ki boste večer preživeli v družbi otrok. V spletni trgovini Bal vas čakajo najrazličnejši odrasli kostumi za noč čarovnic. Izbirate lahko med kostumi za prijazno ali zloveščo čarovnico, zombija, Smrt z verigo in koso, zombijevo nevesto, srhljivega gospoda in gospo, okostnjaka, groznega duhca, zapornika itn. Čeprav morda še nimate prave ideje za letošnjo noč čarovnic, boste med odraslimi kostumi za noč čarovnic, ki so vam na voljo v naši spletni trgovini, zlahka našli možnost, ki vam bo pisana na kožo. Obenem pa vas tam čakajo otroški kostumi za noč čarovnic (kostumi za malo čarovnico, vampirja, okostnjaka, klovna groze, hudičko, mumijo itn.). Tako otroški kostumi kot odrasli kostumi za noč čarovnic  so na voljo v različnih velikostih.

 

Kostumi za noč čarovnic

 

Kostumi naj bodo dopolnjeni s premišljeno izbranimi dodatki

Da bodo kostumi za noč čarovnic učinkovali še bolj realistično, so tu še različni dodatki, s katerimi poskrbite za piko na i. Ko se pripravljate na noč čarovnic, torej ne smete pozabiti na lasulje, klobuke, maske in podobne dodatke. Tudi v tem primeru vas naša spletna trgovina ne bo pustila na cedilu, saj nudimo resnično pestro izbiro dodatkov in mask za noč čarovnic. V ponudbi boste našli lasulje za zlovešče in navihane čarovnice (v črni barvi s sivimi prameni ali v živahnejših odtenkih), nož z umetno krvjo, ki bo videti, kot da bi bil zaboden skozi glavo, očala za čarovnico z nosom in lučko, maske (hudič, krvava lobanja, pošasti, volkodlak …) in še številne druge dodatke, ki poskrbijo, da so kostumi za noč čarovnic še malce bolj prepričljivi.

 

Dekoracija za noč čarovnic poskrbi za avtentično vzdušje

Buče za halloween

Za ustvarjanje primernega vzdušja je izredno pomembna premišljena dekoracija prostora. To velja še posebej za priložnosti, kot je halloween. Okraski za noč čarovnic so tako pomemben del priprav. Priporočljivo je, da se dekoracija za noč čarovnic namesti tako na stene kot na mize in druge površine, saj bo to poskrbelo za precej boljši učinek. Hkrati pa ne pozabite, da ni nič manj pomembna zunanja dekoracija za noč čarovnic. Izrezljane buče s svečami so skorajda nepogrešljivi okraski za noč čarovnic, brez katerih bi bilo praznovanje težko popolno. Četudi boste praznovali v manjši družbi ali z otroki, si je vsekakor vredno vzeti nekaj časa za dekoracijo, saj bo s primerno dekoracijo praznovanje halloweena precej bolj avtentično.

 

Prihranite čas z že izdelanimi okraski za noč čarovnic

Če ste se priprav lotili malce pozno, zato vam zmanjkuje časa za dekoracijo oz. okraski za noč čarovnic, je mogoče z nekaj kliki v naši spletni trgovini brez težav nadoknaditi zamujeno. Tam vas namreč čakajo številni klasični okraski za halloween, vključno z okraski, ki se lahko uporabijo kot zunanja dekoracija za noč čarovnic. Odlični zunanji okraski za noč čarovnic – za samostojno uporabo ali v kombinaciji z izrezljanimi bučami – so denimo lampijoni v obliki buč ali laterne v obliki lobanje. Notranja dekoracija je lahko sestavljena iz okraskov za noč čarovnic, kot so večji okostnjaki ali čarovnice iz kartona, za dekoracijo prostora, kjer nameravate praznovati noč čarovnic, pa so nedvomno več kot primerne tudi pajkove mreže, izdelane iz tkanine, v katero so vpleteni plastični pajki. Gre za okrasek, ki ga je mogoče uporabiti za dekoracijo mize ali kot okrasek za steno oziroma strop.