Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Preizkušene ideje za nepozaben Halloween party

Halloween je odlična priložnost za organizacijo nepozabne zabave, kjer damo lahko domišljiji prosto pot in organiziramo druženje, ki bo resnično nekaj posebnega. Seveda pa bo za to, da si bodo vaši gostje zabavo zapomnili še dolgo časa, potrebne nekaj priprave …

V naslednjih vrsticah smo zbrali smo nekaj idej, kako pripraviti Halloween zabavo, ki jo bodo gostje še dolgo nosili v spominu, svoj čas pa lahko še dodatno prihranite z obiskom naše spletne trgovine bal.si, kjer najdete vse za pripravo Halloween vzdušja.

 

1.       Zunanji okraski za Halloween: dekoracija naj goste pričaka že na vhodu

Prvi vtis je izjemno pomemben – tudi ko gre za zabavo za Halloween. Dekoracija, ki bo povabljence pričakala že pri vhodu, bo poskrbela za uverturo v grozljivo vzdušje. Najbolj tipični zunanji okraski za Halloween so nedvomno izrezljane buče z zloveščim izrazom, ki jih osvetlite s svečami. Tako je pomembno, da se izrezovanja buč za dekoracijo lotite dovolj zgodaj. Obenem pa imejte v mislih, da so poleg doma izrezljanih buč dobrodošli dodatni zunanji okraski za Halloween. Dekoracija je lahko dopolnjena z okraski, kot so laterne oziroma lampijoni v obliki lobanje, kar bo poskrbelo, da bo gostom v hipu jasno, da niso prišlo na »čisto običajno zabavo« …

 

2.       Za strašljivo vzdušje še posebej pomembni notranji okraski za Halloween

Glede na to, da noč čarovnic praznujemo 31. oktobra, se bodo povabljenci večino časa najverjetneje zadrževali notri. Čeprav je, kot omenjeno, zelo priporočljivo, da ton zabave začrtate že z zunanjo dekoracijo, so še toliko pomembnejši notranji okraski za Halloween. Dekoracija za stene, mize, strope, stopnišče itn. mora biti zato izbrana oz. izdelana še posebej premišljeno. Klasični okraski, s katerimi težko zgrešite, so na primer pajkove mreže s pajki, ki jih je mogoče najti tudi v spletni trgovini Bal. Tam vas obenem čakajo še mnogi drugi okraski za noč čarovnice – okostnjaki, čarovnice in buče iz papirja, okraski v obliki piratske lobanje z enim očesom itn. Čeprav vam morda primanjkuje časa, torej ni razloga, da ne bi mogli poskrbeti za primerno dekoracijo in z okraski pričarati srhljivega vzdušja, brez katerega zabava za noč čarovnic ne bi bila zares popolna.

 

3.       Ne pozabite na primerno glasbo

Čeprav morda niste bili nikoli zares pozorni na ta vidik, ima v grozljivkah in psiholoških trilerjih običajno izredno pomembno vlogo glasba, ki nam subtilno sporoči, da se bo zgodilo nekaj šokantnega, s čimer nam nažene strah v kosti. Če načrtujete zabavo za noč čarovnic, je zato vsekakor smiselno, da izberete primerno glasbo, ki se bo predvajala v ozadju in ki bo poskrbela, da bodo dobili okraski za Halloween še malce srhljivejši pridih. Srhljiva glasba je nekakšna zvočna dekoracija, ki je skorajda nujna za resnično nepozabno zabavo in za postopno stopnjevanje grozo vzbujajočega vzdušja.

 

4.       Za piko na i bo poskrbela tematska hrana za Halloween

Hrana, ki jo boste postregli na zabavi za noč čarovnic, naj ima dvojno vlogo. V osnovi bo seveda tam za potešitev lakote, hkrati pa so lahko prigrizki dodatni dekorativni element. Razmislite torej o tematskih prigrizkih za Halloween. Dekoracija, ki vam bo prišla pri tem zagotovo zelo prav, je rdeča jedilna barva, ki spominja na kri. Pripravite lahko prigrizke, ki spominjajo na odrezane prste, nagrobnike, mini možgane itn. Meja pri dekoraciji prigrizkov je zgolj vaša domišljija, zagotovo pa je za osnovni navdih pametno pobrskati po spletu, saj boste našli ogromno receptov, ki so kot nalašč za noč čarovnic.

 

5.       Izvirni kostumi za Halloween: kostum naj bo izbran premišljeno

Srhljiva nevesta - kostum za Halloween

Vloga gostitelja zabave za noč čarovnic sicer zahteva, da morate misliti na ogromno podrobnosti, povezanih z dekoracijo prostorov in zunanjimi okraski, hrano, glasbo itn., vendar pazite, da pri tem ne boste povsem pozabili na svoj kostum. Prav zato, ker boste v vlogi gostitelja, bo vaš kostum deležen največ pozornosti. Če nimate prave ideje za kostum, si lahko našo ponudbo dekoracije in kostumov za Halloween pogledate v naši  spletni trgovini, kjer vas čakajo najrazličnejši Halloween kostumi– kostum za čarovnico, kostum za zombija, kostum za srhljivo gospo, kostum za Smrt s koso in še mnogi drugi klasični kostumi za Halloween. Kostum, ki bo kot nalašč za vas, boste tako našli brez večjih težav!