Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Ideje za pustne kostume 2022

Ideje za pust pomagajo staršem, da najdejo otroku popoln kostum. Oziroma jim dajo kakšno idejo za pustne kostume več, če si je malček premislil, da ne želi biti superjunak ali klovn, kot načrtovano. Otroci se pusta neznansko veselijo, saj je prišel njihov čas. Čas, ko vse ideje za pustovanje spremenijo v resničnost, najsi bo to kostum najljubšega risanega junaka, princeske, živali ali vile. Pust je najljubši dan otrok - maske, rajanje, igre, krofi in kurenti. Ideje za pusta otroci izbirajo celo leto. En mesec bodo čarovniki, drugi mesec kavbojci, tretji mesec pirati in še bi lahko naštevali. Njihova pestra domišljija in menjavajoče se ideje za pust pa staršem vsako leto povzročijo nekoliko sivih las.

 

Ideje za pustovanje - Najbolj priljubljeni pustni kostumi za najmlajše

Če otroci decembra nestrpno pričakujejo Božička, v januarju Božička zamenjajo ideje za pusta. Otroci so v nestrpnem pričakovanju pustnega rajanja, sprevoda in udeležbe v drugih norčavih pustnih dejavnostih. Pustovanje na poseben način pokaže spoštovanje do običaja v ospredju katerega so danes predvsem zabava, karnevali in krofi. Najbolj znane pustne šeme na Slovenskem so Kurenti, ki s svojimi zvonci kličejo pomlad. V pričakovanju pomladi mnogi mrzlično iščejo ideje za pustovanje ter ideje za pustne maske. Če potrebujete nekoliko navdiha, je spodaj zbranih nekaj idej za pustne kostume najmlajših.

 

Ideje za pustne kostume najmlajših članov družine

Iskanje dobrih idej za pustovanje za nove starše ni prioriteta. Ker so dojenčki nadvse krhka bitjeca, se mnogi raje odločijo, da bodo iskanje idej za pust in pustovanje preskočili. Največkrat so razlog za to neustrezni kostumi za najmlajše. Ker je njihova koža tako ranljiva, morajo biti pustni kostumi mehki, udobni, topli in prilagodljivi. V podjetju BALET d.o.o. se zavedamo, kako občutljiva je koža dojenčkov, zato smo zbrali ideje za pustne maske, ki so mehke, udobne in ne dražijo otroške kože. Med idejami za pust boste našli:

  • Ideje za pust v obliki vrečastih kostumov za najmlajše

Vrečasti pustni kostumi za najmlajše novim staršem pomagajo, da hitro začnejo ustvarjati prečudovite spomine z dojenčki. Zakaj bi morali biti novi starši prikrajšani za iskanje idej za pust in pustovanje z dojenčki? V spletni trgovini www.bal.si boste našli ideje za pustne kostume dojenčkov, kot so klovn, čebelica, rožica v vrečkah, katerih dolžina od ramen do stopal je 50 cm. Kostumi so izdelani iz toplega flisa ter pridejo v kompletu s kapico.

  • Preproste ideje za pustne maske - Slinček in kapica

Potrebujete ideje za pust, a ne želite ničesar pretiranega? V naši ponudbi  boste našli preproste ideje za pustne kostume iz tankega flisa, ki očarajo na prvi pogled. Z enostavnimi seti, ki jih sestavljata slinček in kapica, se najmlajši v trenutku prelevijo v žabico, čebelico ali klovna.

  • Ideje za pustovanje v obliki otroškega pajaca s kapuco

Med našimi strankami so izjemno priljubljeni kostumi v obliki otroških pajacev. Slednje je mogoče najti v obliki račk, levčkov, pande, zajčka, dalmatinca in pikapolonice - če naštejemo le nekatere izmed njih. Očarljivi kostumi z zadrgo in kapuco so narejeni iz živih barv, dopolnjujejo pa jih prisrčni dodatki, kot so pokrivala, repki itd. Ker je otroška koža izjemno občutljiva, naša ponudba otroških kostumov za pust zajema kostume, ki so narejeni iz mehkih, udobnih in trpežnih materialov, kot sta flanela in 100-% bombaž. Obstojni materiali zagotavljajo natančno oblikovanje ter omogočajo prijetno nošenje. Učinkovite ideje za pustovanje in kostume so namreč tiste, ki staršem nekoliko olajšajo delo in malčkom omogočijo sproščeno gibanje v kostumih. Zato imajo naše zbrane ideje za pustne maske gumbe in zadrge za lažje oblačenje in odpenjanje dojenčkov.

 

Kraljične, samorogi, Pika Nogavička in nekaj drugih nepogrešljivih idej za pustne maske deklic

V času pusta imajo deklice priložnost, da se našemijo v najljubšo kraljično, princeso ali vilo. Ideje za pusta otroci, še posebej deklice, previdno načrtujejo, saj je to njihova priložnost, da preizkusijo ličila, lake za nohte, lasulje in vse, kar je potrebno, da se prelevijo v svojo najljubšo junakinjo. Naša spletna trgovina ponuja vrsto idej za pusta za najrazličnejše okuse in še tako zahtevne izvedbe. Deklice bodo lahko izbirale med kostumi princesk, Pika Nogavičke, čarovnice, pikapolonice, klovna, kraljične ter še hudičk, balerin, španskih lepotic in pošasti. Ideje za pust, ki burijo otroško domišljijo, so:

  • Pustni kostum za princeso, vilo ali kraljično

Kostum princeske, kraljična in vila so najbolj priljubljene ideje za pusta. Otroci radi posegajo po razkošnih dolgih oblekah, katere ustrezno dopolnjujejo pasovi, naglavni obroči in krone.

  • Samorogi

Samorogi so v zadnjih nekaj letih vse bolj priljubljena ideja za pusta. Otroci so očarani nad mitološkim bitjem, ki je nacionalna žival Škotske, zaradi čudodelnih sposobnosti in skrivnostnosti. Barviti kostumi v kompletu zajemajo krilno tančico, pokrivalo, zapenjalni trak, elastiko v pasu ali napihljiv kostum samoroga in prikupno pokrivalo.

  • Pogumne, močne junakinje, kot sta Sneguljčica in Pika Nogavička, 

Ideje za pustovanje otroci pogostokrat dobijo iz risanih filmov. Sneguljčica in sedem palčkov je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih pravljic. Zato ni presenečenje, da se v času pusta deklice odločijo ideje za pust črpati od najljubših pravljičnih junakinj. Ste vedeli, da lahko kostum Sneguljčice dopolnite s kostumom prikupnega palčka? Poleg Sneguljčice je Pika Nogavička kot še ena močna, iznajdljiva deklica, odlična ideja za pust. Otroci in odrasli jo preprosto obožujejo! Da bi se mamice in hčerke za pusta ujemale je v spletni trgovini www.bal.si na voljo tudi odrasel kostum Pike Nogavičke.

  • Vsakdanji in risani junaki

Kateri fant ne sanja o tem, da bi rešil svet? Dovolite svojemu malemu junaku, da izživi svoje sanje in se preobrazi v svojega najljubšega superheroja. Če vas zanimajo naše ideje za pustne kostume za fante , ne spreglejte naših top 5 fantovskih kostumov: policaj, gusar, ninja, vitez in vojak specijalec.