Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Pustni kostumi živali spodbujajo otroško domišljijo skozi vse leto

Pustni kostumi živali vsako leto preplavijo ulice med pustnim rajanjem. Tigri, levi, miške, metulji, dinozavri, leopardi, pikapolonice pa tudi, kakšna koala se najde. Najbolj se pusta, pustnih kostumov, zabave in krofov veselijo najmlajši člani družine. Pustni kostumi živali v najmlajših prebudijo domišljijo in gradijo samozavest. Igre pretvarjanja so ključen del otrokovega razvoja, zato je pomembno, da jim je, če so le dovolj stari, prepuščena izbira kostuma živali. Samostojna izbira je zanje ravno tako navdušujoča kot nošenje kostuma. Veselje ob nakupu pa se brez težav primerja s tistim na pustnem rajanju. Seveda je izbira pustnega kostuma živali posrečena tudi za starše, ki za hip dobijo vpogled v otrokovo razmišljanje.

 

Pustni kostumi živali v spletni trgovini BAL Shop Balet d.o.o. na voljo skozi vse leto

Pustni kostumi živali razvijajo otroško domišljijo, hkrati pa jih spodbujajo, da preizkusijo nekaj drugačnega, spoznajo nekaj novega. Ko si otroci nadenejo kostum, se popolnoma prelevijo, posnemajo gibanje ter se sporazumevajo kot izbrana žival. Staršem se pogostokrat zdi, da kupujejo kostum za dan v letu, morda dva, če štejemo še noč čarovnic. Ne pustite, da bi vam pustni kostumi po enkratni uporabi ležali v omari. Pustni kostumi živali so izredno vsestranski. Po pustu jih preprosto odložite na dosegu otroških rok. Verjemite, da jih bodo otroci med igro z največjim veseljem oblekli in prepustili domišljiji svojo pot.

 

5 najbolj priljubljenih pustnih kostumov živali za dojenčke, deklice in dečke

Pustni kostumi živali za dojenčke, malčke do 5 let, deklice in dečke so v spletni trgovini Balet d.o.o. na voljo skozi vse leto. Široka ponudba otrokom dopušča, da si pravočasno izberejo živalski kostum. Barviti kostumi živali so narejeni iz udobnih, toplih in kakovostnih materialov, primernih za nežno otroško kožo. Med najbolj priljubljenimi pustnimi kostumi so:

 

  • Pustni kostum dinozaver

Pustni kostum dinozaverPustni kostum dinozaver so sanje vsakega malčka, ki se navdušuje nad dinozavri. Kostum mogočnega bitja je zasnovan za otroke od šestega mesca do drugega leta starosti. Narejen iz kakovostnih, naravnih materialov zagotavlja udobno nošenje, brez draženja kože.

Pustni kostum dinozaver vključuje mehak kombinezon in podložen snemljiv rep. Zeleno rumen kombinezon dopolnjuje zadrga za preprosto zapiranje, trebušna plošča iz velurja ter plišasta kapuca z izrazitimi detajli dinozavra.

 

  • Pustni kostum metulj

Pustni kostum metulj izstopa med pustnimi kostumi živali, saj je zaradi svojih čudovitih živahnih barv najpogostejša izbira deklic. Kostum metulja je na voljo v treh različnih barvah, deklice pa očarajo predvsem barvita krila z dodelanimi detajli. Da bi bila pustna izkušnja še bolj pravljična, je v spletni trgovini Balet d.o.o. na voljo tudi pustni kostum metulj za ženske. Edinstven kostum metulja zajema vse, da se vi in vaša deklica prelevita v slikovita metulja - udobno obleko, čarobna krila in črne naglavne tipalke.

Pustni kostum metulj

  • Pikapolonica

Pustni kostum pikapolonicaV spletni trgovini nudimo široko ponudbo različnih pustnih kostumov pikapolonic. Pustni kostumi živali iz linije Fuzzy so nadvse pogosta izbira za malčke. Odlikujejo jih topli, mehki, koži prijazni materiali.

Pustni kostum pikapolonica za najmlajše vključuje plišast pajac s kapuco. Kostum pikapolonica za nekoliko večje prinašalke sreče pa združuje čudovito oblekico s krili in tipalke.

 

  • Kostum koala

Pustni kostum koala je mogoče opisati le z eno besedo - ljubko. Koala zagotavlja, da bo tudi na najbolj hladni pustni dan vašemu malčku toplo. Oblikovan je bil za otroke od šestega mesca do tretjega leta starosti. Kostum koala je izdelan iz kakovostnega, mehkega materiala, ki omogoča preprosto gibanje, plazenje itd. Očarljiva puhasta koala s prikupnim obrazkom je še posebej všeč malčkom, saj jih spominja na njihovega najljubšega plišastega medvedka.

 

  • Leopard

Prav tako kot pustni kostum pikapolonica je tudi kostum leopard v naši spletni trgovini na voljo v različnih kompletih. Najmlajši se bodo lahko odeli v topel kostum, nekoliko večjim otrokom pa so na voljo kostumi iz tankega flisa z naglavnim obročkom z ušesi ter kostum leopard v obliki ponča. Slednji je izjemno popularen zaradi preprostega oblačenja ter izrazitega leopardjega vzorca.

Kostum leopard