Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

V pričakovanju Svetega Miklavža

Le še en mesec je do prihoda Svetega Miklavža. Naše srce zaigra v pričakovanju te čarobne noči. To je čas, ko se svet otroštva in njegove nedolžne radosti združita z večno pravljico o dobroti in učenju.

Sveti Miklavž: Nosilec luči in upanja

Na predvečer njegovega praznika, deželo ovije posebna vrsta tišine, preden zavlada čarobnost. Sveti Miklavž, v svojem rdečem plašču in z belimi krznenimi robovi, se odpravi v svoje letno poslanstvo. Njegova pojava, kronana s škrlatnim pokrivalom in dolgo belo brado, žari z dobroto, ki jo nosi v srcu.

Angeli: Brezčasni Spremljevalci Dobrote

V spremstvu Miklavža so angeli, ti nesmrtni varuhi čistosti in ljubezni. V belih oblekah, ki spominjajo na sneg, ki prekriva našo pravljično deželo, prinašajo občutek miru in božanske lepote. Svetloba, ki se odbija od njihovih kril, je kot milina, ki je vedno dobrodošla v hladnih zimskih dneh.

Zlobni Hudički: Priložnosti za Preobrazbo

A tudi hudički imajo svoje mesto v tej zgodbi. Njihove temačne figure in strašljive maske nam pripovedujejo o drugi strani pravljice - o priložnosti za spremembo in o pomembnosti izbire prave poti.

Čarobnost prazničnega večera

Ko prvi snežinki zaplešeta v noč, Sveti Miklavž z angeli in hudički zakoraka po pravljični poti. Otroci, s srci polnimi upanja, v tišini pričakujejo obisk, ki ne prinaša le daril, ampak tudi dragocene lekcije.

Odkrijte Svet Svetega Miklavža

Vabimo vas, da se na naši spletni strani potopite v svet Svetega Miklavža. Raziščite galerijo, kjer boste našli čudovite podrobnosti kostumov, in poglobite se v simboliko angelov in hudičkov.

Z vami bomo delili več zgodovinskih anekdot, ustvarjalnih idej za praznovanje in načinov, kako lahko Svetega Miklavža vključite v vaše praznične tradicije. Pridružite se nam v odštevanju, ki bo oplemenitilo vaš dom z duhom te posebne noči.