Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo.

Product was successfully added to your shopping cart.

Denarnice

 

Danes so ženske in moške denarnice izdelane iz naravnega ali umetnega usnja.

Ženske denarnice so po navadi debeline 4 ali 5 cm in se prepogibajo dvakrat ali trikrat. Pomembno je, da imajo denarnice dovolj prostora za plačilne kartice. Ženske denarnice predstavljajo lep modni dodatek.

Denarnice so  lahko manjše, enobarvne, pisane, živahnih barv z vzorci. Najpomembnejše  je, da so funkcionalne.

Pri moških denarnicah je pomembna tudi velikost denarnice, ker jo moški običajno nosijo v prednjem ali zadnjem žepu.  V tem primeru izberemo tanjšo in manjšo denarnico.

Denarnice  imajo lahko modern dizajn. Z njo boste vedno izstopali in ostali opaženi. Sprednja stran denarnice je lahko zelo atraktivna. V notranjosti je pomembno, da ima več predalčkov za denar, kartice ter predalček z zadrgo za  shranjevanje kovancev. Pomembna je tudi oblika. Ozke denarnice se prilegajo vsaki torbici in priložnosti.

Pri nakupu nove denarnice je treba razmisliti iz kakšnega materiala naj bo narejena.  Denarnica je vedno atraktivna, moderna in trpežna.  Denarnica je lahko lepo darilo. Prva je bila izdelana leta 1690, ko so v državi Massachusetts izumili prvo papirno valuto. Narejena je bila iz konjskega in kravjega usnja. Imele so samo en žepek za shranjevanje.

Ko kupujemo novo denarnico za darilo moramo upoštevati življenjski slog, želje ter osebnost obdarovanca.

Bližajo se prazniki in čas nakupovanja in obdarovanja. Podarite vašim najdražjim darilo, ki jim bo polepšalo praznične dni. V spletni trgovini Bal shop si oglejte ponudbo moških in ženskih denarnic.