Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo.

Product was successfully added to your shopping cart.

Halloween ali Noč čarovnic je tu!

Z neizmerno hitrostjo se nam bliža praznik, ki je najbolj strašljiv. Vas je že kaj strah? Prihaja Noč čarovnic! Na dan pred dnevom vseh svetih se vedno bolj uveljavlja starokeltski praznik, ki trdi, da nas na 31. oktrobra obiščejo duše umrlih.

Kako se najbolje pripravimo na Halloween?

Torej, načinov je veliko. Eden najbolj priljubljenih pa je definitivno preoblačenje v kostum za Halloween. Izbirate lahko med neštetimi možnostmi s katerimi boste poudarili grozo te noči. Prelevite se lahko v , Vampirja, Čarovnico, Zombi nevesto ali Zombi Ženina, Srhljivo gospo ali Srhljivega gospoda... Drug način je priprava različnih prigrizkov, ki so videti krvavi, plesnivi, grozni! Enostavno poiščite recept kako jih napraviti in presenetite svoje goste.

Nekateri so za divje zabave, kjer se tare ljudi. Običajno so plesni klubi in lokali polni Halloween prikazni. Družba jepisana, preoblečena v različne maske, dodatke, kostume. Če obvaldate plesne gibe, veste kaj je vaš cilj za letošnji Halloween.

Če ste raje doma, kot v gneči, lahko pripravite hišno tematsko zabavo s katero boste zagotovo pognali kri po žilah vsem prisotnim. Hišo opremite z različnimi dodatki, kot so pajki, pajkove mreže, madeži krvi. Pripravite kakšno strašno presenečenje (npr. okostnjak v toaleti) zaradi katerega si bodo vsi zapomnili vašo tematsko zabavo.

Mlajše člane družine boste odlično zaposlili s skupinskim rezljanjem buč. Nato boste skupaj vstavili svečko, ki bo preganjala zle duše umrlih. Po rezljanju pa se le preoblecite v izbrane kostume groze in se prepustite otroškemu navdušenju in brezmejni domišljiji. Tudi lažje sladke in slane jedi lahko pripravite skupaj.

V kolikor ste bolj mirne narave si lahko pripravite grozljive prigrizke, pripravite seznam najbolj strašljivih grozljivk ter povabite izbrane prijatelje. Prepričajte se, da so vse luči v prostoru ugasnjene in pritistnite na tipko 'play'. Da bo pop corn oziroma pokovka boj zanimiva, jo lahko poškropite z jedilno krvjo.

Možnosti za uživanje na različne načine je veliko, Katerega boste izbrali pa je odvisno predvsem od vas in vaših najbližjih. V vsakem primeru upamo, da se boste imeli neizmerno lepo in zabavno.