Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nepozabni božič

Veseli december trka na vrata! Šele takrat se zavemo kako hitro mine leto. Vsi izzivi in preizkušnje se združijo v celoto s katerimi ovrednotimo naše leto. Običajno zmotno mislimo, da se smo se zataknili na mestu. Pa vendar ne pozabimo, da je ključ v malenkostih. Z majhnimi koraki se vedno pomikamo naprej. Vsak december ugotovimo koliko pomenita prijateljstvo in družina. Tudi letos si lahko ustvarite nepozabne decembrske trenutke.

Svojo naklonjenost bližnjim lahko pokažemo s povabilom na večerjo, tematsko zabavo, kino večerom. Vse to lahko storite z minimalnim trudom.  Da bodo tudi najmlajši zadovoljni si nadenite pustni kostumbrado in kapo ter presenetite svoje male prijatelje. V naši spletni trgovini dobite vse in še več.

Praznovanje božiča

Božič je bil že od nekdaj družinski praznik. Ob nedeljskih večerih se družina zbere okrog adventnega venčka in prižge svečko na njem.  Praznovanje božiča izhaja iz verskega praznika božič, ki naznanja Jezusovo rojstvo. Kristjani po vsem svetu gredo k maši polnočnici in se držijo verskih običajev. Z vsem tem pa so povezane tudi božične pesmi. Najbolj znana in priljubljena božična pesem je Sveta noč.

Za božič okrasimo domove, postavimo božično drevesce. Pomembna je tudi božična peka  in cela vrsta drugih običajev in simbolov. Božič pa je postal tako vsesplošen, da ga praznujejo skoraj vsi. Saj je iz verskih nazorov prešel v vsesplošno evforijo. Vsi radi kupimo kakšno

darilo za tiste, ki so nam blizu in nam kaj pomenijo. Dobra božična večerja s prijatelji  in nato skok v plesni klub je tudi ena od možnosti kako preživeti nepozaben božič. Za  plesni izhod vam priporočamo, da si ogledate kakšne božične izdelke imamo na voljo. Bolj notranji ljudje pa ostanejo po večerji doma in pogledajo kako dobro božično klasiko. Filmov na temo božiča je ogromno tako, da je izbira velika. Tako, dejavnosti za božič je veliko, izberite tako, ki vam bo najbolj ustrezala.

Vsak si zasluži lepo decembrsko vzdušje, naj bo mlad ali star. Tudi naša ekipa verjame v tople in pristne človeške odnose, ki se ob praznikih najbolj izrazijo. V vaših domovih naj zadiši po ljubezni, miru, zdravju in sreči.  Zato smo tudi pripravili božično  ponudbo pustnih kostumov, dodatkov in ostalih drobnarij, ki vam lahko še polepšajo najlepši mesec v letu.