Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

NOČ ČAROVNIC

NOČ ČAROVNIC

Praznujte z nami Noč Čarovnic 2023. Preobrazite se v prijazne čarovnice, krvoločne vampirje, volkodlake ali v otopele zombije.

Preizkusite vašo domišljijo za Halloween 2023 in mi vam pri tem lahko pomagamo z našo pestro izbiro kostumov in dodatkov za Noč čarovnic in Halloween zabave.

Halloween - Noč čarovnic

je eden najbolj priljubljenih praznikov, ki ga ljudje po vsem svetu praznujejo vsako leto. Ena izmed ključnih sestavin tega praznika so zagotovo kostumi in dodatki, ki jih nosimo za to priložnost.

Na voljo je ogromno različnih Halloween kostumov, od tradicionalnih kostumov, kot so čarovnice, vampirji in duhovi, do bolj sodobnih in ustvarjalnih kostumov, kot so superjunaki, zombiji in liki iz priljubljenih filmov in TV serij. Kostumi so lahko narejeni iz različnih materialov, kot so tkanine, lateks, usnje in plastika in so lahko enostavni ali zelo kompleksni, odvisno od osebnega okusa in proračuna.

Lateks maske

so eden najbolj priljubljenih dodatkov za Halloween kostume. Obstajajo maske za vse vrste likov in bitij, od klasičnih Halloween pošasti do znanih filmskih likov. Maske so pogosto narejene iz visoko kakovostnega lateksa, ki se odlično prilega obrazu in zagotavlja realističen videz. Poleg tega so lateks maske običajno zelo udobne za nošenje in so na voljo v različnih velikostih, da ustrezajo različnim obraznim oblikam.

Orožje za noč čarovnic je še en priljubljen dodatek, ki pomaga dopolniti videz vašega kostuma. Obstaja veliko vrst orožja, od klasičnih rekvizitov, kot so noži in sekire, do bolj izvirnih možnosti, kot so laserji in futuristično orožje. Orožje je lahko izdelano iz različnih materialov, kot so plastika, guma in les, in je običajno enostavno za uporabo in nošenje.

Vseeno, za kateri kostum se boste odločili, Halloween kostumi in dodatki vam omogočajo, da se prelevite v popolnoma drugo osebo in se tako zabavate s prijatelji in družino na ta praznični večer.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 356

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 356

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5