Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNE KRINKE IN OČALA

Vrhunska in pestra izbira pustnih mask, krink in očal

Brez pustne maske, krinke ali očal si najverjetneje težko zamišljate maškarado. Še zlasti so takšni pustni dodatki pomembni za vse tiste maškare, ki imajo vlogo čarovnice, klovna, kavboja, princese, katere od živali … No, v resnici so dodatki za maškare v obliki mask, krink in očal dobrodošla izbira za vse pustne like.

Če vas zanimajo pustne maske, krinke, očala ter podobni dodatki za pusta, obiščite našo spletno prodajalno bal.si. V njej si lahko daste duška ter izberete izjemno privlačno ali pa nadvse srhljivo masko za obraz; privlačno ali skrivnostno krinko ali pa odštekana pustna očala v najrazličnejših živih barvnih odtenkih. Prvi vtis o pestrosti izbire si lahko pridobite kar tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala.

Pustna očala v vseh možnih podobah

Pustna očala naj bi bila čim bolj posebna, zanimiva, posrečena, hecna, smešna. Pri nas so vam na voljo očala za pusta v prav vseh različicah. Očala Tequila ali pa očala Hipi – najzabavnejša in najbolj skulirana očala za maškarado.

Vas zanimajo pustna očala z dioptrijo ali očala za pust šok? Tudi takšna očala so vam na voljo v naši spletni prodajalni bal.si. Kaj pa očala z nosom in lučko? Mikavno, kajneda? In kako izgledajo takšna očala za pusta? Oglejte si jih tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala/ocala-z-nosom-in-lucko. Ste si od nekdaj želeli biti sošolec ali sošolka od Harryja Potterja? Evo, izvolite: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala/ocala-student.

Pustne krinke, da te kap

Kdaj drugič bi lahko delovali pod krinko kot pa ravno za pusta, razen če seveda v resnici niste policaj, detektiv ali kaj podobnega? Pri nas so vam na voljo pustne krinke in to takšne, da te kap in prime srh obenem. Seveda lahko izbirate tudi med bolj prikupnimi in privlačnejšimi.

Katere pustne krinke so najmikavnejše? Izbira je vsekakor odvisna zlasti od vašega okusa in ne nazadnje tudi potreb. Za lepe dame na primer priporočamo kaj takšnega: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala/kinka-crna-z-blescicami. Za čedne  in skrivnosti polne gospode pa je izbira takšne krinke več kot ustrezna: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala/krinka-kabalero. Morda pa za en da želite delovati pod krinko kot največji svetovni genij matematičnih formul. Takšna krinka je preverjeno najboljša izbira: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/maske-krinke-ocala/maska-einsten.

Vaš pustni kostum bo z dobro izbiro maske, krinke in očal preverjeno prišel še bolj do izraza!

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 48

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 48

  1. 1
  2. 2