Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI ZA OTROKE 1-5 LET

PUSTNI KOSTUMI ZA OTROKE 1-5 LET

Pustni kostumi za otroke od prvega do petega leta starosti. Ljubki živalski pustni kostumi vedno aktualni. Največja izbira pustnih kostumov za malčke, dojenčke, fante in dekleta.

Najbarvitejši in najpopularnejši pustni kostumi za otroke 1–5 let

Pustno rajanje brez malčkov? Misija nemogoče! Otroci se že na začetku leta neizmerno veselijo, da se bodo čez dober mesec lahko namaškarani lovili po ulici, hodili od hiše do hiše, se udeleževali pustnega sprevoda in počeli še druge norčavo vesele aktivnosti. A ker čas hitro beži, je treba pravočasno poskrbeti, da bodo mali junaki našemljeni v najzanimivejša bitja, risane junake, skratka kar koli vam lahko pade na pamet. V tem trenutku na vrsto pridemo mi – obiščite nas v spletni prodajalni bal.si: v najbolje založeni trgovini, kjer so vam na voljo tudi pustni kostumi za otroke 1–5 let, torej za najmlajše junake.

Otroški pustni kostumi v nešteto podobah

Pikapolonice, klovni, čarobne gozdne vile, princese, palčki, levčki, kavbojci in indijanci, rožice, mucki, čebelice, bolha, žabice, Sneguljčice, Rdeče kapice … Vse to lahko vidite v pustnem sprevodu in tudi pri nas v spletni prodajalni, kjer so vam na voljo še posebej kakovostno zasnovani pustni kostumi za otroke 1–5 let.

Kostumi v intenzivno privlačnih barvah so prava paša za otroške oči. Naj malčki skupaj z vami hodijo po naši prodajalni. Nekateri med njimi so zadosti stari, da določijo, v kaj bi se za pusta želeli preleviti. Ali pa jim seveda kakšno zanimivo in posebno masko predstavite sami.  

Neobičajni in manj pogosti kostumi za pusta za otroke 1–5 let

Ko svojega otroka vprašate, v kaj bi se najraje prelevil za pusta ali za ples v maskah, je njegov odgovor lahko povsem nepričakovan. Če vam na primer vaša petletna deklica reče, da bi bila rada Marilyn, ne bodite presenečeni. Očitno ima vaša mala junakinja že sedaj smisel za lepoto in glamuroznost. A ne skrbite kostum male prikupne lepotice vam je na voljo tudi pri nas. Bi si ga želeli ogledati? Kliknite tukaj kostum Glamur Marilyn.

Policaji, kavbojci in indijanci

Medtem ko so pustni kostumi za otroke 1–5 let izjemno raznovrstni, pa nekatere fantke ne zanima nič drugega kot pa samo kostum policaja, kavbojca, indijanca ali pa morda pirata. Ni kaj! Doma imate očitno bojevnika, ki bi se rad izkazal na pustnem rajanju.

Če pa niti vi in niti vaš otrok ne ve, v katere vrste kostuma bi se odel in kakšno masko ter lasuljo bi dal nase, pa si vzemite nekoliko več časa ter se skupaj sprehodita po tejle mikavni ponudbi na naši spletni strani. Brez dvoma se bosta slej ko prej ustavila ob eni od spletnih prodajnih polic z otroškimi pustnimi kostumi! Verjemita!

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 146

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 146

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5