Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KLOBUKI, POKRIVALA, ČELADE IN PERJANICE

Kakšna čarovnica pa si ti brez čarovniškega klobuka? Klobuki za čarovnice vseh velikosti, oblik in stilov za starokopitne ali fensi čarovnice. Čarovnica izberi si svoj klobuk! Naša ponudba je velika.

Pustni klobuki, pokrivala, čelade in drugi najbolj iskani dodatki za maškare

Na pustni povorki običajno najbolj izstopajo maškare z visokimi špičastimi in manj špičastimi klobuki. Čarovniški klobuk je seveda daleč najbolj ošpičen in navihano gleda iz pisane množice. A nič kaj manj mikaven ni cilinder na glavi Franceta Prešerna ali katerega drugega literarnega umetnika. Ali pa klobuk za kavbojca, ki v rokah drži pištolo v pričakovanju na boj z nasprotnikom. Črni, rjavi, pisani klobuki, pokrivala, cilindri, čelade in še kaj. To so najbolje iskani dodatki za maškare – tudi v naši noro dobro založeni spletni prodajalni bal.si, kjer so vam na voljo tudi pustni kostumi in lasulje v nešteto različnih oblikah, barvah in velikostih.

Najzanimivejši klobuki za maškare, pustna pokrivala, čelade in cilindri se skrivajo tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade. Uf, koliko izbire! Zadnji čas, da se lotite zbiranja najustreznejših dodatkov za najbolj norčavi dan v letu. Naši pustni dodatki vam lahko dobro služijo še za druge številne priložnosti in dogodke, na primer za ples v maskah, noč čarovnic – Halloween, kulturni dan, kjer boste na odru nastopili v vlogi našega največjega pesnika. Hitro si rezervirajte cilinder, ki je med najbolje iskanimi dodatki za maškare in tokrat presenetite kulturno razpoloženo publiko z nekoliko duhovitejšim cilindrom. Zakaj bi moral biti cilinder črn? Kje to piše? Poglejte si to izbiro: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/cilinder-top-z-rozo. No, če prisegate na klasiko, pa izberite črni cilinder: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/pustni-delux-cilinder.

Klobuki za čarovnice in čarodeje

Čarovniški klobuk s pajčevino, pajki ali s sivimi prameni? Kaj pa tale klobuček: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/klobuk-carovnica-velur-s-sponko? Kako mikaven klobuk s sponko? Lahko izberete tudi klobuk za čarovnice z velikim pajkom na njem. Mikavni so tudi čarovniški klobuki z lasmi – za odrasle čarovnice in otroške čarodeje.

Za najbolj glamurozen klobuk za čarovnice pa zagotovo velja naš klobuk, ki ga boste našli tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/klobuk-za-carovnico-glitter – klobuk za čarovnice Glitter v treh barvnih odtenkih – čarovniško vijoličen, moder ali črn, posut z bleščicami; za piko na i pa je še žameten. Čarovniško očarljivo, kajneda? Se želite odlično videti tudi v čisti temi. Potem izberite klobuk za čarovnico, ki ga boste pri nas našli pod imenom Klobuk za čarovnico Svetleči v temi.

Pokrivala za pirate, gasilce in Galce

Pri nas v prodajalni bal.si so vam na voljo pustna pokrivala za vse vrste maškar. Poiščite privlačno zasnovana pokrivala za pirate, gasilce in ne nazadnje še Galce. Tukaj se skriva najprikupnejša pustna čelada, ki si jo lahko na glavo položi vaš mali Galec: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/pustni-delux-cilinder. Bi bil raje pirat na veliki ladji? Ni problema. Izvolite: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/klobuk-za-pirata.

Tudi takšna pokrivala za male pirate so odlična izbira: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuki-pokrivala-celade/pokrivalo-za-pirata. Če malček ne želi biti ne Galec in ne pirat, lahko postane kavbojec. Pri nas so na voljo tudi otroški klobuki za kavbojce.

Božična kapa in angelski svetniški sij

Če se boste decembra želeli odeti v oblačilo enega od dobrih mož, vas zanima božična oziroma Božičkova kapa. Pri nas vam je na voljo lepa, bogato okrašena in intenzivnih barv. Če se bo poleg vas sprehajal angelček s košaro z darili za vaše male junake, pri nas izberite posebno pokrivalo – angelski svetniški sij. Na vas čakajo še druga pokrivala, klobuki in čelade za pozitivne junake. Preverite med našimi dodatki za pusta v spletni prodajalni bal.si.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4