Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KOSTUMI ZA MIKLAVŽA IN BOŽIČKA

Najlepše zasnovani kostumi za Miklavža in Božička

Decembrski čas je obarvan z različnimi dobrimi možmi, ki se jih zlasti razveselijo otroci. Odrasli pa moramo poskrbeti, da je vse skupaj videti čim bolj resnično, a hkrati tudi dovolj pravljično obarvano. Preoblecite se v dobrega moža, obiščite otroke in jih obdarujte. Najlepše zasnovani kostumi za Miklavža in Božička so vam na voljo v naši spletni prodajalni bal.si, kjer lahko izbirate še med kostumi, maskami ter dodatki za druge like; tudi tiste nekoliko manj dobre in manj prijazne.

Kostum za najmogočnejšega Božička

Dobri možje – Miklavž, Božiček, Dedek Mraz – so praviloma večje postave in tudi nekoliko bolj okrogli. Izberite enega od svojih družinskih članov, ki je primerno velik, ter ga odenite v lepo zasnovan kostum. Pri nas vam je na voljo kostum za Božička v velikosti XL. V kompletu boste prejeli suknjič, hlače, pas ter kapo z belo mucko. Ne pozabite pa svojega Božička opremiti z lasuljo in brado za Božička in Miklavža. 

Lasulja in brada za Miklavža, Božička in Dedka Mraza

Vsi trije dobri možje se ponašajo z gosto belo brado, brki in lasuljo.  Še posebej pomembna je lasulja in brada za Božička. Brada in lasulja za Božička in Miklavža naredijo močan vtis na vse otroke, ki jih Božiček in Miklavž obiščeta vsako leto. Pa veste kateri dobri mož ima najdaljšo brado?

Kostum za najlepšega angela na svetu

Ne glede na to, ali boste na pot želeli pospremiti Miklavža, Božička ali Dedka mraza, povsod se boste odlično ujeli z njim, če se boste odeli v kostum najlepšega angela. Pri nas vam je na voljo tukaj: kostum za Angela. Z nakupom tega kostuma boste pridobili kakovostno zasnovano snežno belo obleko, pas in ne nazadnje še zasluženi angelski sijaj.

Oprema za najmlajšega in najmanjšega angelčka

Med kostumi za Miklavža in Božička boste v naši spletni prodajalni bal.si naleteli tudi na prikupno zasnovano opremo za najmlajšega pa tudi najmanjšega angela. Oglejte si ga tukaj: Kostum za Anhela. Kostum vsebuje obleko, krila in angelski sijaj. Na voljo je v več velikostih. Pri izbiri velikosti raje posezite po večji številki, ker so številke nekoliko manjše, kot ste jih sicer vajeni.

Seksi nogavice za še bolj seksi Božičko

In kje piše, da Božiček ne more biti seksi? Še zlasti je lahko, če je Božiček ženskega spola. Med kostumi za Miklavža in Božička boste našli vrsto dodatkov, ki jih spretno lahko uporabijo tudi predstavnice nežnejšega spola. V bal.si vam ponujamo elegantne dokolenke v belo rdeči zasnovi. Lahko so več kot čudovit dodatek za božične praznike. Ne nazadnje pa jih kasneje lahko koristno uporabite tudi v času pustnega rajanja. Če se boste oblekli v znameniti lik Pike Nogavičke, vam bodo še kako prav prišle.

Bogato zasnovana božična kapa

Morda pa vam za letošnjega Božička, ki ga boste igrali pred vašimi otroki, manjka samo še kapa. Ta mora biti kar se da mikavna. Če boste na lep kostum oblekli pusto Božičkovo kapo, ki jo lahko poceni kupite na vsakem koraku, boste svoje male junake težko prepričali v to, da ste čisto pravi Božiček. Prava kapa za Božička se nahaja tukaj: https://bal.si/kostumi/novo-leto/kostumi-za-miklavza-in-bozicka/kapa-za-bozicka-4027.

Na miklavževanju dobrodošli tudi zlovešči liki

A ker prav vsi otroci med letom zagotovo niso bili vedno pridni, Miklavž ter druga dva dobra moža s seboj pripeljeta tudi zlovešče like, kot so parkeljni, hudički ter podobno. Med kostumi za Miklavža in Božička vas zato pri nas čaka cel kup opreme tudi za nekoliko manj prijazne like.

Vas zanima, kaj še vse lahko najdete v spletni prodajalni bal.si v kategoriji kostumi za Božička in Miklavža. Pobrskajte na: https://bal.si/kostumi/novo-leto/kostumi-za-miklavza-in-bozicka.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 48

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 48

  1. 1
  2. 2