Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI SETI, ANGELSKA KRILA

Pustni seti in angelska krila – največja izbira pustnih dodatkov daleč naokoli

Novo leto, pustovanje, valentinovo, dan žena in dan mamic ter očkov, praznovanje 1. aprila, Halloween, miklavževanje, božič in še bi lahko naštevali – veliko je torej praznikov, ko se lahko vsaj za hip prelevimo v Božička, Dedka Mraza, Miklavža, prikupnega Valentina, pismonošo, ki predstavnicam nežnejšega spola nosi darila … A za dovršeno prelevitev potrebujemo veliko dobre opreme – pustni kostumi, lasulje, dodatki, pustni seti so izjemno dobrodošli.

Za vse omenjene praznike so vam oblačila, dodatki, lasulje na voljo pri nas v spletni prodajalni bal. si. Za začetek si oglejte samo nekaj prikupnih izdelkov, ki smo jih spravili pod kategorijo pustni seti in angelska krila: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-seti-angelska-krila?p=1.

Najprisrčnejši pustni seti na svetu

Pri nas so vam torej na voljo številna pustna oblačila in dodatki ter lasulje. Še posebej mikavni pa so pustni seti za otroke pa tudi starejše. Poglejte si na primer pustni set za malega tigra: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-seti-angelska-krila/set-tiger-otroski. Za le nekaj evrov boste svojega malega junaka lahko opremili z dodatki, kot so ušesa za tigra, mašnica za rep. Set je primeren tako za deklice kot za dečke.

Na voljo vam je tudi set za odraslo tigrico: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-seti-angelska-krila/set-za-tigrico-lux. S svojimi malčki se lahko udeležite pustne povorke, v kateri boste vsi družinski člani predstavljali družino tigrov. Mati tigrica bo nosila prav poseben pustni dodatek: ušesa z biserčki in prikupno ter privlačno mašno.

Pustni seti za vse vrste šem

V prodajalni bal.si so vam na voljo pustni seti za vse vrste maškar – seti za zajčke, seti za pikapolonice, seti za leoparde, seti za tigre, seti za hudičke in še in še bi lahko naštevali.

Tale pustni set je na primer prodajni hit: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-seti-angelska-krila/set-za-kavboja-otroski. Bi ga vaš mali kavboj imel? Absolutno! V setu bi našel telovnik, klobuk, zvezdo, ruto in naboje. In to za manj kot 10 evrov! Fascinantno!

Kje so skriti seti za angele? Obstajajo krila za hudiča?

Odgovor je preprost: pri nas – v prodajalni bal.si. Pestra in bogata ponudba setov za angele. Angelska krila in sij – obvezni dodatki za pusta. A pri nas lahko kupite tudi krila za nekaj, kar je v nasprotju z angelom. Tako je! Na voljo so vam tudi krila za hudiča, in to v več različicah iz perja: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-seti-angelska-krila/krila-za-hudica-rdeca-perje. Ekstravagantno! V črnem ali rdečem odtenku!

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2