Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI

PUSTNI KOSTUMI

Pustni kostumi za maškare za dojenčke, otroke, odrasle in skupine

V spletni trgovini BAL pustni kostumi vas za pusta in maškare oblečemo od glave do pet. Kliknite in izberite pustni kostum, lasulje, maske in pustne dodatke. Z našimi pustnimi kostumi lahko vedno veselo rajate, se zabavate in nikoli vam ne bo dolgčas. Poglejte in preverite najboljšo izbiro pustnih kostumov za Pust 2024. Ali že veste kdaj je Pust leta 2024? Pustni torek leta 2024 je 13. februar.

Pustni kostumi so v mirovanju le redkokdaj. To pomeni, da se v filmske, pravljične ali v katero koli drugo vrsto junakov ne prelevimo samo v času pustnega rajanja. Kostumi postanejo mikavni vsaj trikrat na leto. Novoletna zabava je kot nalašč primerna za ples v maskah tik pred polnočjo, pust je tako in tako favorit med favoriti za preoblačenje v pisane obleke, ne nazadnje ne smemo pozabiti niti na vse bolj priljubljen Halloween – noč čarovnic. V decembru pa je čas za iskanje kostuma za Miklavža, parkeljna, angelčka, Božička, škrate, Dedka Mraza in še bi lahko naštevali.

A zagotovo pustni kostumi niso mikavni samo za najmlajše med najmlajšimi, ki komaj čakajo, da postanejo pikapolonice, mali vragci, angelčki, tigri, zajčki, bolhice. Enako mikavno ali morda še bolj so tudi za mlade – najstnike – in nekoliko starejše. Če se nad dogodki, kjer je maska obvezen del opreme, navdušuje cela družina, pa še toliko bolje. A v tem primeru je treba najti mesto, kjer so vam na voljo pustni kostumi za celo družino. Vabljeni v našo spletno prodajalno bal.si, kjer kar mrgoli noro dobre ponudbe po najdostopnejših cenah.

Angelček za dojenčka

Pustni kostumi za najmlajše in najmanjše med najmlajšimi so več kot prikupni že na prvi pogled. Izbire pri nas je veliko. Izbirate lahko med ljubkimi kostumi za vile, klovnčke, čebelice, mucke, piščančke, zajčke. Kostumov je veliko. Celotno ponudbo si lahko pogledate v kategoriji Pustni kostum za dojenčke.

Najpomembneje je, da so pustni kostumi za najmlajše simpatični, ljubki, mehki, topli in živahnih barv. Tega smo se pri zasnovani naših kostumov še kako držali. Sicer pa svojega malega družinskega junaka lahko odenete kar v angelčka. Ne boste imeli prav dosti dela. Pri nas kupite samo kostum, vaš malček pa je že sam po sebi pravi mali angel. Odet v prelep kostum bo zagotovo še bolj ljubek!

Vragec za petletnika

Nekoliko starejši malčki si najverjetneje ne bi želeli biti odeti v pustni kostum angelčka. Ali pač? Pri izbiri lahko že intenzivneje sodelujejo z vami v primerjavi z dojenčki, ko nimajo ravno svoje besede. Petletniku ali otroku, ki ima kakšno leto manj, pokažite našo ponudbo. Navdušen bo. Greste stavit, da se bo njegov pogled ali kazalec zapičil v kostum nagajivega vragca?

Deklice bodo morda očarali pustni kostumi za dobre vile ali pa Indijanke. Vašo deklico bo verjetno zamikalo, da bi se vsaj za en dan prelevila v prikupno miško. Mislite, da ne? Več izbire s svojimi malčki lahko preverite v kategoriji Pustni kostumi za otroke 1-5 let.

Dobra čarovnica za mamico

Pri nas je na voljo veliko pustnih kostumov za odrasle osebe. Mamica se lahko obleče v policajko, elegantno in dobro čarovnico, v zombi nevesto, ciganko, črnega angela, kavbojko. Naj si vsaj enkrat na leto da duška in postane nekaj, kar sicer ni, a jo mika preizkusiti.

Pustni kostumi za ženske so vam na voljo v kategoriji Pustni kostumi za ženske. Izbire je veliko, kajne? Preglejte vse, ker si boste najverjetneje premislili in na koncu izbrali kostum, ki ga ni moč videti kar na vsaki maškaradi.

Lucifer za očka

Ker mora biti očka skozi vse leto delaven, zgleden in prijazen, je morda čas, da se tokrat prelevi v Luciferja ali v kakšen podoben lik, ki je vse prej kot pa prijazen. A če se prijaznosti ne more odreči kar tako, smo pri nas zanj pripravili pustne kostume najprijaznejših likov na svetu.

Odgovorni očka je lahko tudi pogumen pirat, veseli klovn, dober čarodej, indijanec, zapornik, kavboj. Več izbire boste našli v kategoriji Pustni kostumi za moške.

Dobra vila za babico

Kaj pa pustni kostumi za babico? Hm? Kaj bi morala biti vaša babica, da bi ji najbolj pristajalo? Morda dobra vila, ker je tudi v resničnem življenju tako? No, v tem primeru bi imela na sebi še čarobno palico, ki je sicer ne uporablja prav vsak dan.

Po drugi strani pa si tudi babica lahko da nekaj duška. Je čas za prelevitev v kaj divjega? Da bi izgledala kot vaša superbabica. Zagotovo bo vesela, če ji bodo kostum za pusta pomagali izbrati vnučki.

Klovn za dedka

Pustni kostumi so bili posebej zašiti tudi za vaše babice in dedke. Otroci si zagotovo ne morejo zamisliti norčavih dni brez svojih zabavnih starih staršev. Bi se moral dedek preobleči v klovna? Zakaj pa ne? A vprašanje: v žalostnega ali veselega?

Kostum za dedka lahko izberejo kar otroci. Tako se bo dedek še z večjim veseljem oblekel vanj, na obraz dal masko in sam izbral najbolj odštekano lasuljo na svetu.

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 511

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 511

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5