Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

ŽENSKE PUSTNE LASULJE

Ženske pustne lasulje za najbolj izbirčne dame na svetu

Se veselite naslednjega pustovanja ali plesa v maskah pri prijateljih na domu? V kaj se boste preoblekli? Kaj boste nosili na glavi? Še posebej izbirčne so pri tem predstavnice nežnejšega spola, ki jim še zdaleč ni vseeno, kaj si nadenejo nase in seveda na svojo glavo. Če si na maškaradi želite nositi najzanimivejšo lasuljo v prav vseh pogledih, obiščite spletno prodajalno bal.si. V njej so vam na voljo ženske pustne lasulje, ki odlično pristojijo tudi najizbirčnejšim damam na svetu!

A ker je izbire neverjetno veliko, se usedite in vzemite čas. Pričnite brskati tukaj: ženske pustne lasulje. Najprej se vam bodo predstavile lepa čarovnica z zvezdicami, skulirana dama z lasuljo Brandy, srčkana Pika Nogavička z intenzivno lasuljo v oranžnem odtenku s kitkami ter navihanka z lasuljo Trendy, ki je prav tako spletena v kitke. Vam je katera pustna lasulja za ženske všeč? Ne? Nadaljujemo z izbiranjem? Velja!

Lasulje za ženske z največjim darom zapeljevanja

Če v resničnem času nimate časa za zapeljevanje ali pa vam je to početi malce nerodno, si največjo dozo zapeljevanja lahko privoščite ravno v času pusta. Izbira privlačno zasnovane ženske pustne lasulje je v tem primeru zagotovo najbolj dobrodošla.

Si želite biti zapeljiva hudička. Izbira lasulje za ženske hudička Devilicia je odlična! Če ne želite najbolj izstopati, a bi bili še vedno radi v centru pozornosti, je izbira lasulje za maškare Patsy TOP. A v tem primeru ne boste hudička, temveč mestna dama, ki rada poseda na kavi ter si ogleduje mimoidoče. Lasulja za ženske Patsy vam je na voljo v več barvnih odtenkih. Mikavnejša izbira je tista lasulja v blond barvi. Če si boste nadeli še očala, boste videti kot očarljivka s filmskega platna.

Ženske pustne lasulje za pozitivno obarvane like

Če si za pusta želite biti angel, je bela kodrasta ali ravna lasulja za maškare najboljša izbira za vas Lahko si jo ogledate kar tule: Ženska lasulja angel. Nebeška, kajne?

Vam pokažemo še primer lasulje za pusta, ki je primerna za najbolj prijazno dekle na svetu? To je lasulja Heidi. Na glavi verjetno še nikoli niste imeli tako lepega volumna in tako prikupnih mašenj, kajne? Kaj pa izbira takšne maškaradne lasulje - Chinagirl? To je ženska pustna lasulja s prelepim kitajskim dodatkom v rdeči in zlati barvi.

Greste za pusta v disko?

Pustni čas je do skrajnosti nor, zato bodite še vi. Izberite si odbite ženske pustne lasulje, kot je na primer tale pustna lasulja: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/zenske-pustne-lasulje?p=2. Čeprav ni videti kot naravna lasulja, je pa zato še toliko primernejša za pisane in odštekane pustne dneve. Sicer pa jo lahko uporabite tudi tedaj, ko greste s prijatelji plesat v disko. Tam je pust lahko skozi celo leto. Nihče vas ne bo pisano gledal, če se boste na plesnem odru pojavili z njo. Obiskovalci diska bodo navdušeni in naslednjič bodo s takšnimi lasuljami plesali vsaj še trije.

No, tudi ženska kodrasta lasulja Ramona bi se odlično podala v prostor diska. Kaj pravite na tole: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/zenske-pustne-lasulje/lasulja-ramona.

Kot vidite, je pri nas v bal.si več kot zadosti izbire za ženske pustne lasulje. Naj vam vaša izbrana lasulja za maškare resnično pristoji ne samo v času pusta, temveč tudi v dneh, ko se boste zabavali še kje drugje. Na primer s tole masko na Halloween party leta: pustna lasulja Mortisia. Prečudovita izbira lasulje za noč čarovnic 2023! Pa še pramena ima. TOP izbira!

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5