Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

OTROŠKE PUSTNE LASULJE

Otroške lasulje za najbolj norčavi čas v letu

Skupaj z vašimi otroki se preradi udeležujete dogodkov, ki so povezani s plesom, druženjem, veseljem, pisanimi barvami, glasbo in ne nazadnje tudi z zdravo norčavostjo. Slednja je na vidiku v času pusta. Tedaj si vaše deklice želijo postati lepe razvajene sijoče princeske, fantje pa pogumni kavboji s pištolami. Princeske brez dolgih prelepih bleščečih las si zagotovo ne morete zamisliti. Prav tako ne kavbojca brez klobuka, izpod katerega mu navihano štrlijo prameni las.

Pri nas v spletni prodajalni bal.si so vam na voljo najrazličnejše otroške pustne lasulje. Seveda za pusta naokoli ne bodo hodile samo princeske in kavboji. Ne bo manjkalo niti čebelic, mišk, zajčkov, malih policajev in policajk, Pika Nogavičk in še bi lahko naštevali. Pokukajte sem: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/otroske-lasulje. Imamo dovolj ponudbe za izbiro najustreznejše lasulje za malčke? Vsekakor!

Lasulje za mlajša prikupna dekleta

V naši spletni prodajalni boste zagotovo opazili tudi otroške lasulje, ki bi lepo pristale na pustni kostum vaše male prikupne deklice. Mimo lasulje za maškare po imenu Halloween zagotovo ne boste mogli iti. Vas zanima zakaj? Samo poglejte to prikupno frizuro male nasmejane in prikupne čarovnice: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/otroske-lasulje/lasulja-halloween-dekliska. Kakšni čopki! In na njih pisani pajkci! Prečudovita izbira – in to ne samo za pusta, temveč tudi za zabavi za noč čarovnic konec oktobra.

Izbira za naj, ampak res najočarljivejše deklice je takšna lasulja: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/otroske-lasulje/lasulja-snegulcica-otroska. Če vaša mala punčka dobro pozna pravljico o Sneguljčici, jo bo z veseljem nadela na glavo.

Za nekoliko starejša zapeljiva dekleta

Medtem ko za pusta nekoliko mlajše deklice lahko oblečete v maškaro po svojem okusu in željah, je skoraj zagotovo povsem drugače pri nekoliko starejših. Izbira otroške lasulje za pusta ni več stvar dogovora med vami in deklico, temveč si starejše deklice kar sama želijo izbrati najprimernejšo. Čas je, da ji pustite proste roke.

Vam je takšna lasulja za pusta za deklico všeč: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/otroske-lasulje/lasulja-jazz-girl-otroska. Nimate izbire. Njej zagotovo bo. Tudi takšna otroška lasulja za maškare vaši deklici ne bo ušla izpred oči: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/otroske-lasulje/lasulja-diana-otroska. Lasulja po imenu Diana vam je pri nas v prodajalni kostumov in lasulj na voljo v dveh odtenkih.

Pustne lasulje za močne in ustrežljive fantke

Fantje si za pusta najraje želijo biti policaji, vojaki, kavbojci, indijanci, piloti, gasilci. V tem času želijo še posebej poudariti svojo moč in ne nazadnje tudi ustrežljivost. Zagotovo bo kateri od fantkov želel biti bolničar, kirurg, zobozdravnik.

Svojemu fantku nadenite dobro izbrano lasuljo. Seveda mu ne pozabite na obraz nad usti narisati še brk ali brade. Boste videli, kako ponosen bo! Vi pa tudi!

Univerzalne lasulje za otroke

Dolge lasulje najrazličnejših oblik in barv, kratke otroške lasulje nakodrane ali ravne in še bi lahko označevali – naše kakovostno zasnovane pustne lasulje za otroke. Izgledajo kot čisto prava naravna lasulja za pust. A najbolje bo, da nas kar obiščete v naši spletni prodajalni, kjer so vam ne nazadnje na voljo tudi univerzalne otroške pustne lasulje. To pomeni, da se bodo odlično podale tako na dekliško kot fantovsko glavo.

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 29

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 29

  1. 1
  2. 2