Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNE MASKE

TOP prodajane pustne maske: hudič, parkelj, zombi, klovn...

Puste maske so torej nepogrešljivi pustni dodatek. Morda veste, katere pustne maske so se v preteklih letih najbolje prodajale? Ne uganete! To so pustna maska grozni klovn, maska hudič, maska parkelj, maska za čarovnico in ne nazadnje še pustna maska lobanja. Pri nas so vam na voljo vse omenjene maske za pusta in maškare. Maske, krinke, larfe, vse to dobite pri nas. V spletni trgovini imamo na voljo širok izbor pustnih mask, ki so primerne za različne priložnosti, kot so pustne zabave, Halloween in tematski dogodki. Večina mask je narejena iz kvalitetnega lateksa, ki omogoča realističen izgled in dolgo življenjsko dobo.

Med najbolj priljubljenimi maskami so maske za hudiča, groznega klovna, kiler klovna, zombia, volkodlaka in maska lobanja. Te maske so idealne za ljubitelje grozljivih in strašljivih pustnih kostumov.

Poleg tega imamo tudi lateks maske živali, kot so konj, jelen, muca in šimpanz, ki so zelo priljubljene med otroki in odraslimi. Med maske znanih oseb sodijo maski predsednika Trumpa in Obame, ki sta idealni za tematske zabave.

Za tiste, ki želijo nekaj drugačnega, ponujamo PVC maske, kot je maska za čarovnico, Einstain z lasmi, Anonymous in bele maske, ki jih lahko poslikate po lastni izbiri. Te maske so idealne za zabave, kjer želite izstopati s svojo kreativnostjo.

Vse naše maske so narejene iz kvalitetnih materialov in so enostavne za nošenje. Ne glede na vaše želje in potrebe, boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo všeč v naši spletni trgovini.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 58

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 58

  1. 1
  2. 2
  3. 3