Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 70€ vam PODARIMO dostavo + Brezžične slušalke i12!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNE LASULJE

Pustne lasulje za ženske, moške in otroke. Velika izbira ugodne cene. Prepričajte se in obiščite nas. Za vsak pustni lik pri nas najdete ustrezno pustno lasuljo.

Pustne lasulje za vse vrste maškar

Če vas pust navdušuje, si ne morete privoščiti, da naokoli ne bi hodili preoblečeni v najmikavnejši kostum. A ta vam ne bo kaj dosti koristil pri občudovanju mimoidočih, če se na vaši glavi ne bo ponašala posebna lasulja za maškare. Puste lasulje so namreč pika na i vsakemu pustnemu oblačilu. Morda veste, kje vam je na razpolago največ lasulj za maškare? Vstopite v našo spletno prodajalno bal.si, kjer vam je na voljo nešteto različnih lasulj. Nekatere naše pustne lasulje so več kot pa samo lasulje za maškare. So poseben okras, ki ga ne boste našli nikjer drugje na trgu. Preverjeno! Bi na hitro pokukali v našo prodajalno? Izvolite: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje.

Lasulje za pusta za vso družino in prijatelje

Pustne lasulje za vse generacije in oba spola. Lasulje za pusta za ženske, moške in otroke. Kakor koli obrnemo, pri nas so vam na voljo lasulje za prav vse osebe, ne glede na starost, zahteve, status in še kaj.

Čeprav ste si morda kostum za maškare sešili kar sami, pa ne najdete primerno kratke ali dolge lasulje zanimivega barvnega odtenka. Tudi v tem primeru dobrodošli pri nas. Črne, sive, rumene, zelene, pisane in ne nazadnje še bele lasulje za pusta. Skodrane, razmršene, ravne, nenavadno oblikovane, afro lasulje za maškare in še več!

Pustne lasulje za male zapeljivke

Nekatere lasulje iz naše spletne prodajalne bal.si so na prvi pogled videti kot povsem naravne lasulje. Takšne lasulje bi lahko na glavo brez kakršnih koli pomislekov nadeli kadar koli v letu in to za najrazličnejše namene. Lasulje za maškare pa niso videti samo naravne. Nekatere so videti ekstra zapeljive in oblikovane po zadnjih modnih trendih.

Z izbiro ustrezne pustne lasulje najprivlačnejšega videza boste v hipu postali prava mala zapeljivka. Da si boste znali bolje predstavljati, si poglejte tole zapeljivko: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/pustna-crna-lasulja-na-paz. Kaj ni prečudovita tale izbira paž lasulje? Odlična je!

Lasulje z dodatki

Potem ko se pri nas nikakor ne boste mogli odločiti med lasuljami v roza, modrih, zelenih, črnih – in še bi lahko naštevali – odtenkih, se morda usmerite še na lasulje za maškare s posebnimi dodatki. Lahko je to venec, obroč, rogovi ali pa kaj drugega. Poiščimo en mikaven primer. No, na primer: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/lasulja-halloween-dekliska. Vidite, lasulja z dodanimi čopki. Kako ljubka izbira za vašo deklico, kajne?

Na voljo so vam tudi tako košate in goste pustne lasulje, da na njih ne bo potrebno namestiti kakršnega koli dodatka. Na primer: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/lasulja-jimmy. Kako noro odštekane lasulje! In kako hudi barvni odtenki!

Lasulje s kitkami

Če želite za pusta naokrog hoditi v stilu Pika Nogavičke, bo vaša pustna lasulja morala izgledati nekako takole: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/lasulja-pika-nogavicka-oranzna. Prečudovit živ oranžni odtenek, kajne? Če pa boste želeli biti še zapeljivejši od Pike, si izberite tole: https://bal.si/kostumi/pustne-lasulje/lasulja-karen.

Ne nazadnje so vam v spletni prodajalni bal.si na voljo še podkape za pustne lasulje. Kupite si takšen izdelek, da bo izbrana lasulja za maškare izgledala še pristneje.

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5