Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Lasulja Pika Nogavička s Kitkami

Predhodni

Lasulja s Kitami in Kapo Trendy

Lasulja za Piko Nogavičko Oranžna

Proizvajalec: Widmann

Lasulja za slavno Piko Nogavičko je na voljo tudi pri nas. Značilni oranžni lasje in dve kiti predstavljata gibčno Piko Nogavičko. Lasulja Pika Nogavička oranžne barve. Spleteni ima dve kitki. V kitke so vpltene žice za poljubno nastavitev oblike kitk. Velikost je primerna za tako za najtnike kot odrasle. Lasulja je bujna in bogata z lasmi.

Šifra: 74005P

Zaloga: Na zalogi

Cena: 12,90 €

Akcijska cena: 10,96 €


Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

Podobni artikli