Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

NOVOLETNI SPREJI

Popršite vse okoli sebe in še dlje z novoletnimo spreji

Okoli božiča in novega leta je vse okoli nas pisano in veselo. Tudi letos bo tako. A za to boste morali v največji meri zagotovo poskrbeti tudi sami. Pri vas doma ne sme manjkati bogato božično drevesce, okoli njega in pod njim pa paleta daril. Da bo vse skupaj videti še mikavneje in bolj pravljično, so vam pri nas v spletni prodajalni bal.si na voljo novoletni spreji  (sprej sneg, zlat, srebrn). Izbirate lahko med različnimi vrstami. Nekateri med njimi so namenjeni tudi vaši pričeski, ki bo za novega leta najverjetneje še toliko bolj posebna in privlačnejša.

V zlato, srebro ali v sneg odeta smrečica

Božično drevesce je lahko različno veliko. Če živite v večjem stanovanju oziroma v hiši, brez pomislekov v dnevni prostor ali kam drugam postavite veliko drevo, ki ga boste morali primerno okrasiti. Če živite v manjšem stanovanju, je dobrodošla manjša različica drevesca, ki pa je zato še toliko bolj prisrčna. A ne glede na velikost vašega novoletnega drevesca, morate poskrbeti še za piko na i. To vam omogočajo novoletni spreji. Pri nas vam ponujamo tri možnosti. Na voljo vam je sprej v zlati barvi, sprej srebrn ali sprej sneg v beli barvi. Pri izbiri se osredotočajte še na druge okraske in elemente v prostoru, kjer bo drevesce kraljevalo vse do prve polovice januarja.

Zlati sprej je dobrodošel zlasti tedaj, kadar na drevescu ni veliko bogatih okraskov. Ravno tako se bo nanj dobro podal, če imate na mizi zlat prt ali kaj drugega v zlatem. A seveda z zlatom ne gre pretiravati. Sprej sneg - bel sprej je odlična izbira za tiste, ki želite drevesce spremeniti v zasneženo drevje. Tudi izbira srebrne barve je nekaj posebnega. Ne nazadnje si zaradi dostopnih cen novoletnih dekor sprejev v naši prodajalni privoščite vse tri različice. Novoletni spreji namreč niso dobrodošli samo na drevju, temveč z njimi lahko obarvate še marsikaj drugega. Če boste na primer drevesce obarvali v snežno belo barvo, lahko v zlato ali srebrno barvo odenete še kakšen drug dekor, ki je sicer videti nekoliko predolgočasen oziroma prepust za vaš prostor.

Izstopajoča novoletna frizura polna bleščic in barv

Če želite na božični ali novoletni noči oziroma večerji izstopati, se oblecite v najbolj svečano obleko in obutev, kar jo premore vaša garderobna omara. Ali pa se odenite v enega od kostumov iz naše spletne prodajalne bal.si. Ne pozabite niti na veličastno pričesko. Iz kategorije novoletni spreji pa vam priporočamo, da si izberete tudi sprej za lase. Z bleščicami si boste svojo frizuro polepšali, jo naredili veliko privlačnejšo za oko. Marsikdo vas bo vprašal, kaj imate na laseh, da so tako zelo bleščeči.

Novoletni spreji različnih vrst so vam na voljo tukaj: https://bal.si/kostumi/novo-leto/novoletni-spreji.

Sicer pa ste v našo spletno prodajalno vabljeni skozi celo leto. V bal.si namreč lahko izbirate med izdelki, ki so primerni za vsak mesec v letu.

Preberi večManj

4 artiklov

4 artiklov