Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

OROŽJE IN DODATKI ZA MAŠKARE

Orožje in dodatki za maškare

Pustni kostum je lahko mikaven, a če se poleg njega ne bodo pojavili še drugi dodatki za maškare, se lahko zgodi, da niti približno ne boste izstopali iz množice pisanih in navihanih šem. Če mislite, da boste TOP čarovnica le s črnim pregrinjalom in nekoliko razmršenimi lasmi, se motite. Kje pa je njeno glavno 'orožje' – metla? Ali njen zaščitniški znak – velik in ukrivljen nos z veliko kosmato piko? Mislite iti na pustno povorko kot pirat brez sablje? Ali policaj brez pištole? Ali hudiček brez vil? Hm? Potem je bolje, da ostanete doma, ker vas prav nihče – tudi najmlajši udeleženci povorke – ne bo jemal resno.

Orožje in drugi dodatki za maškare so vam v zelo velikem naboru na voljo pri nas – v spletni prodajalni bal.si. Pokukajte sem: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/orozje-in-dodatki-za-maskare?p=1. Meči – kratki, ukrivljeni, različno dolgi –, puške in pištole, vile, noži in še kaj. Za vsako maškaro se najde primerno orožje ali dodatek. Četudi je dodatek za pusta še tako majhen, je v resnici precej velik doprinos k pustnemu oblačilu.

Svetleče vile za hudičko

Vile so najprimernejše orožje za hudiča, hudičko oziroma Luciferja. V spletni prodajalni bal.si so vam na voljo lepo zasnovana orožja za hudobne in manj hudobne like. Če želite biti nekaj posebnega in tudi v temi izstopati iz množice, izberite svetleče vile: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/orozje-in-dodatki-za-maskare/vile-za-hudicko-svetlece.

Sekirice za Indijance

Odlično orožje za Indijance ali nekoliko bolj divja bitja so sekirice. Pri nas jih najdete tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/orozje-in-dodatki-za-maskare/sekirca-tomahawk-2716.

Sekirice za Indijance so tako ljubke, da jih v roke lahko prime tudi mali Indijanček, ki ga boste spremljali na povorki za pusta.

Naboji za puško za kavbojce ali policaje

Mikavni dodatki za pusta so tudi naboji za puške za kavbojce in policaje. Pri nas jih prejmete po najdostopnejši ceni. Cena za orožje vam je na voljo za ogled pri vsakem izdelku posebej.

Kaj pa orožje za Ninjo? Pri na smo posebej zasnovali meč oziroma katano za Ninjo: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/orozje-in-dodatki-za-maskare/katana-za-ninjo. Na držalu meča je zmajeva glava. Sicer pa je tovrstni meč namenjen samo najbolj izurjenim Ninjam na svetu.

Napihljiva kitara, rožica s pršilko in blazinica Prdec

Tako kot je za policaja orožje pištola, za čarovnico metla, za pirata nož ali meč, je najboljše orožje za nastop kitarista zagotovo kitara. Pri nas vam je na voljo izjemno očarljiva napihljiva kitara: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/orozje-in-dodatki-za-maskare/napihljiva-kitara. Pri nas je takšno kitaro mogoče naročiti kar v štirih različnih izvedbah.

Rožica s pršilko pa je seveda odlično orožje za klovne. In za koga je namenjeno orožje blazinica Prdec? Za vse tiste, ki se ne znajo braniti z ničemer drugim oziroma vsem največjim zabavljačem na svetu. A s pritiskanjem na blazinico ne pretiravajte, če si ne želite, da se zabava prehitro konča.

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4