Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

NOGAVICE, ROKAVICE, KRAVATE, BOE

Najelegantnejši modni dodatki za pusta

Si predstavljate, da na pustni povorki Pika Nogavička ne bi imela pisanih hlačnih nogavic? Ali da bi se naokoli sprehajal klovn brez živo pisane kravate ali metuljčka? Ali pa da bi bila fina mestna dama brez salonskih rokavic? Najverjetneje ne.

Raznovrstne nogavice, rokavice, kravate, metuljčki in še drugi najelegantnejši modni pustni dodatki so vam na voljo pri nas v spletni prodajalni bal.si. Ne glede na to, v koga ali kaj boste namaškarani na naslednji zabavi v maskah, zagotovo nujno potrebujete dodatke brez konkurence. Tukaj so samo za vas in vaše najbližje: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe. Težko se boste odločili, kateri pustni dodatek je TOP izbira za vas, ker je ponudbe res veliko.

Rokavice za dame in najsrhljivejše pustne like

Pustne rokavice se že na prvi pogled razlikujejo od tistih klasičnih za vsak dan. A če ste nekoliko drznejše narave, bi tudi pustne rokavice kdaj pa kdaj lahko nadeli, četudi za njih ni najustreznejši čas. V naši spletni prodajalni bal.si so vam na voljo rokavice za pusta za vse vrste mask. Našli boste tako maškaradne rokavice za najbolj fine dame kot tudi rokavice za najsrhljivejše in najbolj grozne pustne like.

Za posebne pustne dame so vam na primer na voljo takšne rokavice: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/rokavice-barvne-60-cm-sort-barve. Nič ne bi bilo narobe, če bi si jih katera od dam nadela tudi za kakšno posebno romantično večerjo. Rdeče rokavice so še posebej mikavna izbira, kajneda? Po drugi strani pa si lahko pri nas izberete pustne rokavice za okostnjaka ali rokavice za hudička. Poglejte si, kako izgledajo pobliže: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/rokavice-skelet-3d; https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/rokavice-3d-hudic.

Boe za mične očarljivke

Na eleganten pustni kostum za ženske bi se praviloma vedno podala boa iz perja, na primer v roza odtenku. Tudi to je lahko odličen pustni dodatek za mične očarljivke. Poglejte si, kako izgleda: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/boa-roza-perje. Pri nas v bal.si vam je na voljo še boa v črnem, rdečem in modrem odtenku.

Če vas bo zamikala boa iz perja, je dobro, da si poleg nje nadenete še takšne privlačne pustne rokavice: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/rokavice-metalik. Rokavice Metalic so več kot zakon!

Nogavice z lobanjami – VAV! Kaj pa pustne nogavice s srčki? TOP!

Pustni dodatki ne nazadnje vključujejo še nogavice. Pri nas vam je na voljo ogromno pisane izbire. Lahko si izberete nogavice za pusta, ki so posebej zasnovane za Pika Nogavičko ali pa čebelico. Čarovnice s stilom obožujejo nogavice z lobanjami, pajki ali netopirji: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/nogavice-z-lobanjami-zenske; https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/nogavice-s-pajki-sort; https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/nogavice-crne-z-netopirji.

In kakšne nogavice za pustno povorko bi izbrala privlačna hudička. Najverjetneje ne nogavic s srčki, ki jih je pri nas na voljo cel kup. Izbrala bi takšne: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/nogavice-rdece-odrasli. Tudi te so vam na voljo pri nas v bal.si.

Najbolje ocenjena kravata za klovne

Nikakor pa ne smemo niti mimo enega od najpopularnejših pripomočkov oziroma dodatkov za pusta. To je kravata za klovna. Preverite, kako mikavno izbiro kravat lahko najdete pri nas: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/kravata-za-klovna. In če vam kravata ni po godu in si okoli vratu veliko raje nadenete metuljčka, potem izberite enega med njimi: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/nogavice-rokavice-kravate-boe/masna-za-klovna.

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4