Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

OROŽJE ZA NOČ ČAROVNIC

Strahospoštovanja vredno orožje za noč čarovnic

Orožje za noč čarovnic je še toliko bolj dobrodošlo, če boste v hišo zabave vstopili našemljeni v hudička, pirata, policaja ali kaj podobnega. Brez vidnega in nekoliko srhljivega orožja vas sicer v mikavno zasnovani v uniformi ne bodo prav resno jemali.

A v roke ne pograbite kar prvega pripomočka, ki vam pride pod roko. Vzemite si čas ter si v mislih zasnujte orožje, ki bo privlačno za še tako zahtevne oči. Ker je čas dragocen, Halloween pa že močno trka na vrata, si najboljše orožje za noč čarovnic nabavite v spletni prodajalni bal.si. Pri nas je dovolj izbira za vse vrste pravljičnih likov pa tudi tistih nekoliko resničnejših.

Metla, meč in vile ne smejo manjkati na Halloween žuru

Je metla orožje? To vprašajte čarovnice. Vse vam bodo prikimale. Metla za čarovnice vseh stilov, meč za pirata in vile za hudička. Halloween žurke brez teh treh likov si zlepa ne moremo zamišljati.

Pri nas lahko izbirate med različno zasnovanimi orožji. Vile za hudička so lahko prav posebno zasnovane. Če se boste našemili v Luciferja, se vam bodo najbolj podale vile Lucifer. Te že na prvi pogled delujejo strašljivo, čeprav so izjemno elegantno zasnovane. Na prodajnih policah jih boste našli v mikavnem rdečem odtenku.

Krvav nož, nož skozi glavo in zložljiva kosa

Za Halloween zabavo se spodobi, da je vse skupaj videti čim bolj dramatično, srhljivo, prepojeno z grozo, a da se hkrati noro dobro zabava. Če se boste na zabavo pripeljali z nožem skozi glavo, vas le redko kdo ne bo vprašal, ali ste dobro. Srhljive maske morajo v rokah obvezno nositi krvavi nož in se nekoliko norčavo spogledovati z njim.

Če se boste za noč zloveščih čarovnic prelevili v smrt, je kosa vaša nepogrešljiva sopotnica. Za nekaj časa jo boste lahko zložili in postavili v kot. A ne za dolgo. Na zabavi morate poskrbeti za svoj status.

Metla za fensi čarovnice

Metla za čarovnice je lahko zasnovana na povsem klasičen način. Po drugi strani pa se s takšnimi metlami ne bodo zadovoljile čarovnice, ki želijo biti fensi in moderne. V tem primeru so najboljša izbira metke za čarovnice, ki jih boste v naši prodajalni našli pod imenom Metalik. Na voljo so vam v noro privlačnih fensi barvah, in sicer v oranžni, zeleni in vijolični. Izbira bo morda odvisna od barve lasulje, če se boste seveda odločili biti čarovnica.

Krvavo odrezano oko, prst in uho

Učinkovito orožje za noč čarovnic ne nazadnje lahko predstavljajo tudi krvavo odrezano oko, prst in uho. Čeprav morda takšnih izdelkov sami nikakor ne bi umestili med orožja, pa se v tem primeru ne strinjamo z vami. Menimo celo, da je to troje za marsikoga najsrhljivejše orožje na zabavi čarovnic in drugih likov.

Ostale kose orožja si lahko ogledate na spletni strani https://bal.si/kostumi/halloween/orozje-za-noc-carovnic. Vsi izdelki so kakovostno zasnovani in so vam na voljo po sila dostopnih cenah.

Preberi večManj

24 artiklov

24 artiklov