Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI SPREJI

Pustni spreji - barva za lase

Ko se večina med nami za pusta ali za katerega od bolj veselih obarvanih praznikov prelevi v kakšen prav poseben lik, ne more mimo tega, da si ne bi ne nazadnje spremenil še svoje frizure. To lahko naredimo na številne možne načine. Izjemno dobrodošel je na primer barvni sprej za lase, s katerim je sprememba na naših lahko najhitreje pa tudi najučinkoviteje narejena.

Prav tako so dobrodošli še pustni kostumi, pustne maske, lasulje in drugi dodatki za pusta. Vse omenjeno vam po noro dostopnih cenah ponujamo pri nas – v spletni prodajalni bal.si. Evo, tukaj si lahko pogledate našo zalogo barvnih sprejev za lase: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-spreji.

Pustni spreji v najrazličnejših barvnih odtenkih

Barvni sprej za lase za pusta je več kot dobrodošel, sploh če si moramo frizuro preurediti hitreje, kot smo načrtovali. A izbira barvnega odtenka je kar v precejšnji meri odvisna od tega, kaj v resnici predstavljamo. No, če se bomo na primer preoblekli v čarovnico, si do onemoglosti razmršili lase in jih posprejali z različnimi odtenki, ne bo prav nič narobe.

Če pa se bomo oblekli v prelepega angela, nam črni sprej za pusta ne bo kaj dosti koristil, razen če bomo po svetu hodili kot prav posebno nebeško bitje. V prodajalni bal.si so vam na voljo pustni spreji za lase v vseh barvnih odtenkih. Kateri barvni sprej je najbolje prodajan? Hm? Težko rečemo. Ker nas obišče toliko ljubiteljev noro obarvanih praznikov, so priljubljeni prav vsi pustni spreji za lase.

Spreji špageti so zagotovo prodajni hit

A vsi spreji za pusta se med seboj ne razlikujejo samo po barvnem odtenku. Pri nas so vam na voljo tudi pustni spreji špageti, ki veljajo za pravi prodajni hit. Tudi ti spreji so vam na voljo v več odtenkih. Poglejte si na primer modrega: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-spreji/spageti-modri. Le za katera pustna maska bi ustrezala tej barvi in teksturi? Hm? Najverjetneje marsikatera. Če ne drugega, pa boste malo posprejali naokoli, da bo na pustni žurki še bolj pestro in zabavno.

Pustni sprej špageti je popolna dodatna začimba k tvoji pustni zabavi! Ta zabaven izdelek je na voljo v šestih živahnih barvah - modri, rdeči, rumeni, zeleni, vijolični in oranžni. Enostavno pritisni na gumb in pričaraj čarobno eksplozijo pisanih trakov špagetov. Uporabi ga za nepozabne pustne norčije in zabave. Popršite dvorišče ali igrišče s tem barvitim dodatkom ter ustvarite edinstvene in smešne trenutke. Pustni sprej špageti so hiter način, da dodate živahnost in razigranost vašemu pustnemu doživetju. Pritisni in že lahko občuduješ pisane trakove ter razveseliš vse okoli sebe!

Preberi večManj

16 artiklov

16 artiklov