Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KLOBUKI ZA ČAROVNICE

Iščemo najbolj izstopajoči klobuk za noč čarovnic 

Če ste dobili povabilo na prestižno Halloween zabavo, je čas za razmislek o tem, v koga ali kaj se boste našemili. Čarovnice so v tem času sila zaželene in to v čim večjem številu. A ker jih bo okoli vas kar nekaj, si najverjetneje želite čim bolj izstopati. Klobuki za čarovnice so nepogrešljiv dodatek, s katerim lahko izstopate iz množice zloveščih ali pa prijazno usmerjenih čarovnic.

Na parkirišče za čarovnice priletite s priročno metlo, glavo pa naj vam krasi najprivlačnejši in najzanimivejši klobuk za čarovnice na svetu. Ne pozabite se odeti še v moderno zasnovan kostum, izpod klobuka pa naj vam štrlijo lasje, prepleteni s pajčevino pajka, ki vas bo spremljal na zabavi leta. Če iščete najbolj nori in odrezavi klobuk in ostalo čarovniško opremo, vas vabimo na obisk v spletno prodajalno bal.si. Pri nas vam je na voljo prav vse, kar je čarovniškega; in še veliko več.

Enobarvni klobuki za čarovnice

V priljubljeni spletni prodajalni s kostumi in ostalo opremo bal.si so vam na voljo tudi klobuki za čarovnice v številnih oblikah, barvah in velikostih. Če je vaš kostum že tako in tako pisan, lasulja pa prav tako, vam priporočamo enobarvni klobuk. Črni čarovniški klobuki so v takšnem primeru najbolj dobrodošla izbira. Na naših prodajnih policah si boste lahko izbrali celo takšnega, ki ima všite lase; našli ga boste pod imenom klobuk čarovnica z lasmi.

Odlična izbira so črni klobuki za čarovnice s sponko. V trenutku se boste prelevili v moderno čarovnico, ki sledi trendom, in ve, kaj pomeni biti eleganten in privlačen, ne glede na to, v kaj si našemljen. Klobuk čarovnica s pajkom pa pri nas predstavlja izdelek za vse tiste, ki si želijo na Halloween zabavi  v drugih gostih vzbuditi strahospoštovanje. Če vam pajek do zabave v lase ne bo uspel vplesti pajčevine, so vam pri nas na voljo klobuki za čarovnice s pajčevino.

Čarovniški klobuk v stilu Halloweena

Izjemno mikavni so zašiljeni klobuki za čarovnice. Še posebej takšni, ki imajo poleg prišite še kodre, ki se ne vozlajo; in v sila izstopajočih barvah, na primer v oranžni, ki je kot nalašč primerna za Halloween. Takšna pokrivala so vam na voljo še v vijolični in zeleni barvi.

Kodri s klobuka Neon lepo padajo in so povsem samostojni. Na klobuku so dodatno posuti še narisani pajkci. Z njim boste lahko delovali kot zlobna vešča ali sila prijetna ter privlačna čarovnica. Vse bo odvisno od vašega izraza na obrazu, ki ga seveda lahko med zabavo spreminjate po svoji volji.

Najmlajše čarovnice in čarovniki

Noč čarovnic je namenjena vsem generacijam. Zabave se še posebej veselijo otroci. V naši prodajalni je cel kup izdelkov posebej pripravljenih za male junake; tudi tiste, ki se želijo za vsaj eno noč preleviti v čarodejko ali čarodeja.

Še posebej mikavni so otroški klobuki za čarovnice s prikupno zasnovanimi mašnami. Na otroško glavo se odlično podajo tudi čarovniški klobuki Glitter, ki so pri nas obarvani v najrazličnejše odtenke. Vas zanima v katere? S klikom preverite na https://bal.si/kostumi/halloween/klobuki-za-carovnice.

Čarovniški set za najzahtevnejše

Če boste v čarovniškem kostumu na Halloween zabavi plesali z lepo oblikovanim nosom, vas ne bo prav nihče resno jemal. Na obraz si boste morali dodati še kakšne druge pripomočke, ki vas bodo naredili še bolj čarovniške. V tem primeru se odločite za set, v katerem so vam ponujeni vsi dodatki za pravi čarovniški videz.

Set vsebuje nepogrešljivi čarovniški klobuk, nos, bradi, zobe in nohte. Zanj se praviloma odločajo vsi pristaši Halloweena, ki si ne dovolijo niti ene pomanjkljivosti na sebi, če se odločijo biti čarovnica.

Iskali smo torej NAJ čarovniški klobuk in ga našli … V spletni prodajalni bal.si, kamor vabimo tudi vas.

 

Preberi večManj

21 artiklov

21 artiklov