Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI MAKE UP, TREPALNICE, NOHTI, ZOBJE

Pustni make up, trepalnice, nohti in zobje

Noro dobro kreiran pustni kostum, odbita lasulja, zanimivi dodatki in odštekan make up so odlične sestavine za najboljšo pustno šemo v mestu. Mislite, da ima pri šemljenju največjo vlogo pustno oblačilo? Ni nujno. Odličen pustni make up je lahko celo pomembnejši oziroma je velika pika k opravi. Svoje naredijo tudi trepalnice, čeprav so le majhen pustni dodatek. Ali pa nohti – takšni dolgi pobarvani z najdrznejšim odtenkom na svetu! Ali pa zobje. Vampir brez vidnih krvavih zob sploh ni vampirju podoben.

Odličen make up pribor, trepalnice za mične pobalinke, nohti za čarovnice in ne nazadnje dolgi ošpičeni zobje – vse to je na voljo pri nas v spletni prodajalni bal.si. Pustni izdelki in dodatki za maškare so na voljo za ogled in nakupovanje tu: Pustni make up, trepalnice, nohti in zobje

Make up za maškare

Poslikava obraza za maškare je zlasti dobrodošla pri tistih likih, ki ne nosijo posebne maske. Pri nas lahko kupite odlične make up barvice v najrazličnejših odtenkih, ki so primerni za poslikavo živali, ljudi, zlobnih in prijaznih bitij. Za nakup na primer priporočamo tale make up komplet za pusta: Make up barvice Neon Primeren je za vse maske, ki si želijo svetiti tudi v temi.

Sicer pa vam pri nas ponujamo posamezne make up komplete, ki so namenjeni za prav posebne poslikave, na primer za pustno poslikavo hudičkaV kompletu so vam na voljo prečudoviti barvni odtenki za hudička, obenem prejmete še rožičke za to zlovešče bitje.

Barvni geli za lase

Pri nas vam ni na voljo samo make up za poslikavo obraza, temveč tudi različni barvni geli za lasePoleg kompleta vam podarimo še prikupen in nadvse priročen glavnik za pustno frizuro.

Na voljo so tudi posamezni pustni barvni geli za lase in barve za poslikavo obraza: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-make-up-trepalnice-nohti-zobje/make-up-v-tubi-rjava.

Nohti za pusta za čarovnice

Vsaka prava čarovnica mora imeti pri sebi metlo, ogrinjalo, lasuljo, klobuk, na rokah pa mora nositi dolge srhljive nohte oziroma kremplje. Pri nas so na voljo nohti za čarovnice – prijazne, privlačne in stare zlovešče.

Seksi čarovnica si lahko izbere takšne nohte:  https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-make-up-trepalnice-nohti-zobje/make-up-set-vijola. V kompletu jo čakajo še noro privlačne in ravno prav dolge trepalnice in pustno ličilo za obraz.

Pri nas so vam na voljo še pustni nohti za vsa druga bitja. Preverite!

Smešni, srhljivi ali zlobni zobje

Zobje so pomemben pustni dodatek oziroma pripomoček, še posebej za vampirje, čarovnice, zombije, hudičke in ne nazadnje za norčave šeme. Smešni, srhljivi ali zobje za zlobna bitja? Snežno beli zobje za privlačno mestno damo ali napol rumeni zobje stare vešče? Špičasti zobje s krvavimi madeži? Vse vrste zob so vam na voljo pri nas v spletni prodajalni bal.si.

Poglejte si pustne zobe za najbolj norčave zabavljače: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-make-up-trepalnice-nohti-zobje/zobje-smesni. Katere bi izbrali? V kompletu dobite vse.

Kapsule s krvjo za dodatno dozo adrenalina

Če ste v času pusta vampir, ki hlepi po sveži krvi, imejte pri sebi kapsule s krvjo. Kupite jih pri nas: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/pustni-make-up-trepalnice-nohti-zobje/set-kapsule-s-krvjo.

Takšni in drugačni pustni dodatki so vam na voljo pri nas. Obiščete nas lahko vsak dan v tednu. V trgovini, kjer so vam na voljo tudi prečudovito zasnovani pustni kostumi in lasulje, lahko nakupujete tudi ponoči.

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5