Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

LASULJE ZA NOČ ČAROVNIC

Lasulje za noč čarovnic za najzahtevnejše Halloween pristaše

Lasulje za noč čarovnic so pika na i k izbranemu kostumu, ki ga boste nosili na Halloween zabavi. Čeprav bo letos zabava obarvana v strašljivo, a hkrati v zabavno motiviko morda potekala kar pri vas doma, morate na povabljence prav tako narediti nepozaben, nekoliko srhljiv ali pa morda nadvse prikupen vtis. Vse je odvisno od tega, ali želite biti prijazna ali zlovešča čarovnica.

Za vse prijazne čarovnice so na voljo lasulje v prikupnih barvnih odtenkih. Za pristaše zlobno obarvanih likov so na voljo temnejše lasulje za čarovnice; tudi takšne, ki vključujejo strah vzbujajočega pajka. A če si boste nadeli noro dobro zasnovano in prilegajočo se lasuljo, še ne pomeni, da ste primorani biti le čarovnica. Lahko ste privlačna piratka s Karibov, prikupna plavolaska, radovedna starka, navihana ciganka, vampirka ali vampir, Elvis Presley ali kar koli si boste želeli. Izstopite izven svojih okvirjev domišljije ter se za en dan prelevite v lik, ki ga bodo na zabavi vsi občudovali ali do njega imeli veliko dozo strahospoštovanja.

Dobrodošli v svetu lasulj različnih dolžin

Pri nas lahko izbirate med različno dolgimi lasuljami za noč čarovnic ali katero koli drugo zabavo v maskah. Na voljo so vam lasulje na paž, srednje dolge lasulje in lasulje daljše dolžine. Lasulje za noč čarovnic so odete v najrazličnejše barvne odtenke in različno oblikovane.

Lasulje na paž v prečudovitih odtenkih

Lasulje za noč čarovnic si praviloma predstavljamo v temnejšem odtenku ali pa v črni barvi s sivimi prameni. V spletni prodajalni bal.si prisegamo tudi na privlačne čarovnice, ki se nase lahko nadenejo lasulje najbolj privlačnega videza. Tiste na paž so odlična izbira. Kupite jih lahko v različnih barvnih odtenkih, na primer roza, zelenem, vijoličnem, modrem. Lasulja Jenny vas bo v hipu prelevila v zabavno in privlačno figuro, s katero se splača poklepetati na Halloween ali kateri koli drugi zabavi.

Za tiste najbolj navihane pa je odlična izbira lasulja Halloween z dvema dodatnima navihanima čopkoma v drzni vijolični, zeleni, modri ali rdeči barvi. Za najdrznejše povabljence na zabavo v maskah smo pripravili lasulje za čarovnice, ki jih boste pri nas našli pod imenom Neo Punk in Rave.

Oblika lasulje za noč čarovnic

Pri izbiri lasulje za noč čarovnic so ključni trije dejavniki. Najprej je treba izbrati ustrezno dolžino, nato barvo, ne nazadnje še obliko. V bogato založeni prodajalni s kostumi in lasuljami so vam na voljo ravne lasulje ali pa kodraste oziroma nekoliko bolj razmršene, kot se za Halloween seveda tudi spodobi.

Lasulja Vamp vas bo navdušila ne samo zaradi različne dolžine pramenov, temveč tudi zaradi prikupno oblikovanih kodrov. Lasulje so na voljo v kombinaciji dveh barv, na primer črne in sive. Mikavna izbira je nežno skodrana lasulja Ciganka ali lasulja Gipsy. Po drugi strani pa so vam na voljo strogo ravne lasulje, na primer lasulja Glitzy v intenzivno rdeči barvi.

Lasulje za noč čarovnic s prameni so dobrodošla izbira za vse tiste goste, ki so jim enobarvne lasulje preveč puste ali premalo srhljive.

Lasulje s pomenljivimi dodatki

Lasulje za noč čarovnic bi morale vsebovati vsaj še kakšen pomenljiv dodatek. Pri nas smo poskrbeli tudi za to. V priznani spletni prodajalni bal.si lahko kupite lasulje z dodanimi zvezdicami, pajki in drugimi pomenljivimi dodatki. S takšno lasuljo boste zagotovo izstopali in se še intenzivneje poglobili v svet domišljije in pravljic.

Sicer pa je najbolje, da se kar sami povabite v svet vrhunsko zasnovanih lasulj po najdostopnejših cenah. Kliknite na https://bal.si/kostumi/halloween/lasulje-za-noc-carovnic in si za obisk pri nas vzemite dovolj časa za izbiro najmikavnejše in najbolj posebne lasulje za zabavo leta.

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 45

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 45

  1. 1
  2. 2