Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Bal.si kostumi

Temeljita priprava na Halloween zabavo

Čeprav ste se v preteklosti udeležili že kar nekaj Halloween zabav ali ste katero od njih organizirali celo sami, pa vedno znova in spet nekoliko prepozno ugotovite, da ste poza..

Preberi vse
Halloween zabava nekoliko drugače

Lično izklesane in vdolbene oranžne bučke, parkirišče za metle, strašljiva okna, svečke v pločevinkah, jata netopirjev, kotel s strupeno juho, pajkova mreža, plešoči oko..

Preberi vse
Pustni kostumi za otroke

Katere pustne oprave se spomnite vi iz vašega otroštva? V kaj se bo letos oblekel vaš najmlajši? Najlepši spomini vedno prihajajo iz otroštva. Pri nas poskrbimo, da bodo tudi..

Preberi vse
Pustni kostumi in izbira mask

Vsako leto znova nastopi pust širokih ust! Vsakič znova se mi in naši najmlajši navdušeno odločamo o pustnem kostumu, ki ga bomo nosili. Da ga bomo nosili s ponosom in veselj..

Preberi vse
Kako praznujemo novo leto po svetu?

Novo leto predstavlja nov začetek in nove cilje. Običajno za seboj pustimo stare navade, naredimo celoletni prerez kaj smo počeli, dosegli, uspeli. Tudi novi upi so značilna no..

Preberi vse
Božič

Prazniki in prosti dnevi so nekaj posebnega. Takrat si vzamemo čas zase in svoje najbližje. Zakaj bi bilo letos kaj drugače? S hitrim tempom življenja večkrat pozabimo pokazat..

Preberi vse
Sveti Nikolaj

Leto gre proti koncu in v zraku je čutiti nostalgijo po decembru. Čarobnem mesecu, polnem obdarovanj in druženja v krogu družine in praznovanja. Ne glede na to da zima že kaž..

Preberi vse
Denarnice

  Danes so ženske in moške denarnice izdelane iz naravnega ali umetnega usnja. Ženske denarnice so po navadi debeline 4 ali 5 cm in se prepogibajo dvakrat ali trikrat. Pome..

Preberi vse
Halloween ali Noč čarovnic v Sloveniji

Halloween se najbolj pogosto praznuje v angleško govorečih državah kot so Združene države, Irska, Anglija, Avstralija, Nova Zelandija. Vendar zadnja leta opažamo velik porast..

Preberi vse
Halloween ali Noč čarovnic je tu!

Z neizmerno hitrostjo se nam bliža praznik, ki je najbolj strašljiv. Vas je že kaj strah? Prihaja Noč čarovnic! Na dan pred dnevom vseh svetih se vedno bolj uveljavlja staroke..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 15

  1. 1
  2. 2