Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Bal.si kostumi

Preizkušene ideje za nepozaben Halloween party

Halloween je odlična priložnost za organizacijo nepozabne zabave, kjer damo lahko domišljiji prosto pot in organiziramo druženje, ki bo resnično nekaj posebnega. Seveda pa bo ..

Preberi vse
Ideje, kako se pripraviti za noč čarovnic

Noč čarovnic je mogoče praznovati na različne načine – na divji zabavi, v malce bolj intimnem krogu prijateljev ali z družino oziroma z otroki. Priprave bodo seveda odvisne..

Preberi vse
To povezujemo z nočjo čarovnic

Noč čarovnic je praznik, ki se vsako leto praznuje 31. oktobra. Tradicija izvira iz starodavnega keltskega festivala Samhain, ko so ljudje prižgali kres in nosili kostume, da bi..

Preberi vse
Temeljita priprava na Halloween zabavo

Čeprav ste se v preteklosti udeležili že kar nekaj Halloween zabav ali ste katero od njih organizirali celo sami, pa vedno znova in spet nekoliko prepozno ugotovite, da ste poza..

Preberi vse
Halloween zabava nekoliko drugače

Lično izklesane in vdolbene oranžne bučke, parkirišče za metle, strašljiva okna, svečke v pločevinkah, jata netopirjev, kotel s strupeno juho, pajkova mreža, plešoči oko..

Preberi vse
Pustni kostumi za otroke

Katere pustne oprave se spomnite vi iz vašega otroštva? V kaj se bo letos oblekel vaš najmlajši? Najlepši spomini vedno prihajajo iz otroštva. Pri nas poskrbimo, da bodo tudi..

Preberi vse
Pustni kostumi in izbira mask

Vsako leto znova nastopi pust širokih ust! Vsakič znova se mi in naši najmlajši navdušeno odločamo o pustnem kostumu, ki ga bomo nosili. Da ga bomo nosili s ponosom in veselj..

Preberi vse
Kako praznujemo novo leto po svetu?

Novo leto predstavlja nov začetek in nove cilje. Običajno za seboj pustimo stare navade, naredimo celoletni prerez kaj smo počeli, dosegli, uspeli. Tudi novi upi so značilna no..

Preberi vse
Božič

Prazniki in prosti dnevi so nekaj posebnega. Takrat si vzamemo čas zase in svoje najbližje. Zakaj bi bilo letos kaj drugače? S hitrim tempom življenja večkrat pozabimo pokazat..

Preberi vse
Sveti Nikolaj

Leto gre proti koncu in v zraku je čutiti nostalgijo po decembru. Čarobnem mesecu, polnem obdarovanj in druženja v krogu družine in praznovanja. Ne glede na to da zima že kaž..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 18

  1. 1
  2. 2