Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Bal.si kostumi

Pustni kostum vam omogoča, da se za en dan prelevite v nekoga drugega ter pozabite na siceršnje skrbi in obveznosti. To je dan, ki nikakor ni namenjen samo otrokom. Poleg tistih ..

Preberi vse
Pustni kostumi živali spodbujajo otroško domišljijo skozi vse leto

Pustni kostumi živali vsako leto preplavijo ulice med pustnim rajanjem. Tigri, levi, miške, metulji, dinozavri, leopardi, pikapolonice pa tudi, kakšna koala se najde. Najbolj se..

Preberi vse
Pustne maškare, ideje za kostume in izbira popolnega kostuma za otroke

Maškare in pust so namenjeni zabavi, smehu, krofom in ustvarjanju spominov. Zdi se, kot da smo le pomežiknili in spet je tu pust. Čas pustnih rajanj in mrzličnega iskanja idej ..

Preberi vse
Ideje za pustne kostume 2022

Ideje za pust pomagajo staršem, da najdejo otroku popoln kostum. Oziroma jim dajo kakšno idejo za pustne kostume več, če si je malček premislil, da ne želi biti superjunak al..

Preberi vse
Preizkušene ideje za nepozaben Halloween party

Halloween je odlična priložnost za organizacijo nepozabne zabave, kjer damo lahko domišljiji prosto pot in organiziramo druženje, ki bo resnično nekaj posebnega. Seveda pa bo ..

Preberi vse
Ideje, kako se pripraviti za noč čarovnic

Noč čarovnic je mogoče praznovati na različne načine – na divji zabavi, v malce bolj intimnem krogu prijateljev ali z družino oziroma z otroki. Priprave bodo seveda odvisne..

Preberi vse
To povezujemo z nočjo čarovnic

Noč čarovnic je praznik, ki se vsako leto praznuje 31. oktobra. Tradicija izvira iz starodavnega keltskega festivala Samhain, ko so ljudje prižgali kres in nosili kostume, da bi..

Preberi vse
Temeljita priprava na Halloween zabavo

Čeprav ste se v preteklosti udeležili že kar nekaj Halloween zabav ali ste katero od njih organizirali celo sami, pa vedno znova in spet nekoliko prepozno ugotovite, da ste poza..

Preberi vse
Halloween zabava nekoliko drugače

Lično izklesane in vdolbene oranžne bučke, parkirišče za metle, strašljiva okna, svečke v pločevinkah, jata netopirjev, kotel s strupeno juho, pajkova mreža, plešoči oko..

Preberi vse
Pustni kostumi za otroke

Katere pustne oprave se spomnite vi iz vašega otroštva? V kaj se bo letos oblekel vaš najmlajši? Najlepši spomini vedno prihajajo iz otroštva. Pri nas poskrbimo, da bodo tudi..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 22

  1. 1
  2. 2
  3. 3