Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Blog

Halloween ali Noč čarovnic je tu!

Z neizmerno hitrostjo se nam bliža praznik, ki je najbolj strašljiv. Vas je že kaj strah? Prihaja Noč čarovnic! Na dan pred dnevom vseh svetih se vedno bolj uveljavlja staroke..

Preberi vse
Aroma Difuzor

  Ena izmed prvih stvari, ki jo človek opazi, ko vstopi v vaš dom je dišava. Vsaka hiša ima svoj določen vonj. Včasih je lahko ta vonj zelo privlačen,  lahko pa tudi z..

Preberi vse
Božična noč

Božično noč je treba po starem verovanju prebedeti. V hiši je morala ta večer svetiti vsaj ena svečka. Če je luč ugasnila je bilo to slabo. Vera pravi, da je v sveti noči ..

Preberi vse
Nepozabni božič

Veseli december trka na vrata! Šele takrat se zavemo kako hitro mine leto. Vsi izzivi in preizkušnje se združijo v celoto s katerimi ovrednotimo naše leto. Običajno zmotno m..

Preberi vse
Kdo so najbolj priljubljeni decembrski možje?

Sveta trojica ali bradati možje, ki naše otroke spravljajo v veselje so priljubljeni liki, ki ne gredo nikoli iz mode. Pri nas so vsi trije prisotni že več kot desetletje. Pred..

Preberi vse
Pustni kostumi in izbira mask BLACK FRIDAY - 20%

Vsako leto znova nastopi pust širokih ust! Vsakič znova se mi in naši najmlajši navdušeno odločamo o pustnem kostumu, ki ga bomo nosili. Da ga bomo nosili s ponosom in veselj..

Preberi vse

6 artiklov