Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Bal.si kostumi

Mistična bitja slovenskega izročila

Parkelj, včasih znan tudi pod domačimi imeni kot hudiček, vražiček, rogač, parkln in šteglebic, je ikonična figura slovenskega ljudskega izročila, tesno povezana z Miklavževim poho..

Preberi vse
V pričakovanju Svetega Miklavža

Le še en mesec je do prihoda Svetega Miklavža. Naše srce zaigra v pričakovanju te čarobne noči. To je čas, ko se svet otroštva in njegove nedolžne radosti združita z večno pravljic..

Preberi vse
Pustni kostum in pustne maske za odrasle, otroke in dojenčke

Pustni kostum vam omogoča, da se za en dan prelevite v nekoga drugega ter pozabite na siceršnje skrbi in obveznosti. To je dan, ki nikakor ni namenjen samo otrokom. Poleg tistih za..

Preberi vse
Pustni kostumi živali spodbujajo otroško domišljijo skozi vse leto

Pustni kostumi živali vsako leto preplavijo ulice med pustnim rajanjem. Tigri, levi, miške, metulji, dinozavri, leopardi, pikapolonice pa tudi, kakšna koala se najde. Najbolj se pu..

Preberi vse
Pustne maškare, ideje za kostume in izbira popolnega kostuma za otroke

Maškare in pust so namenjeni zabavi, smehu, krofom in ustvarjanju spominov. Zdi se, kot da smo le pomežiknili in spet je tu pust. Čas pustnih rajanj in mrzličnega iskanja idej za m..

Preberi vse
Ideje za pustne kostume 2022

Ideje za pust pomagajo staršem, da najdejo otroku popoln kostum. Oziroma jim dajo kakšno idejo za pustne kostume več, če si je malček premislil, da ne želi biti superjunak ali klov..

Preberi vse
Preizkušene ideje za nepozaben Halloween party

Halloween je odlična priložnost za organizacijo nepozabne zabave, kjer damo lahko domišljiji prosto pot in organiziramo druženje, ki bo resnično nekaj posebnega. Seveda pa bo za to..

Preberi vse
Ideje, kako se pripraviti za noč čarovnic

Noč čarovnic je mogoče praznovati na različne načine – na divji zabavi, v malce bolj intimnem krogu prijateljev ali z družino oziroma z otroki. Priprave bodo seveda odvisne od nači..

Preberi vse
To povezujemo z nočjo čarovnic

Noč čarovnic je praznik, ki se vsako leto praznuje 31. oktobra. Tradicija izvira iz starodavnega keltskega festivala Samhain, ko so ljudje prižgali kres in nosili kostume, da bi od..

Preberi vse
Temeljita priprava na Halloween zabavo

Čeprav ste se v preteklosti udeležili že kar nekaj Halloween zabav ali ste katero od njih organizirali celo sami, pa vedno znova in spet nekoliko prepozno ugotovite, da ste pozabil..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 24

  1. 1
  2. 2
  3. 3