Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

DEKORACIJA ZA NOČ ČAROVNIC

Privlačno srhljiva dekoracija za noč čarovnic

Obvezna dekoracija za noč čarovnic so vsekakor izrezljane buče. Te morajo obiskovalce Halloween zabave pozdraviti že takoj na vhodu. Ustrezno veliki buči izrezljajte oči ter široka usta z velikimi nepravilnimi zobmi. Vmes lahko postavite tudi takšno, ki je nekoliko bolj prijazno oblikovana. Bučke ne nazadnje lahko pobarvate. Takšne so še bolj obstojne ter se tudi sicer lahko uporabljajo kot odlična jesenska dekoracija. A samo z uporabo bučk ne boste dosegli čisto pravega efekta, ki ga od vas zahteva nepozabna Halloween zabava.

Še preden se oblečete v enkratne kostume in maske ter se opremite z dodatki za noč čarovnic, prostor za zabavo primerno opremite s prav posebno izbrano dekoracijo. Ker vas v tem hipu prehiteva čas in niti ne veste, kaj bi lahko bila dovolj učinkovita dekoracija za noč čarovnic, vas prijazno vabimo v našo spletno prodajalno bal.si, kjer vas bomo postregli z zanimivimi izdelki, za katere vam ne bo potrebno odšteti preveč denarja.

Laterna, pajčevina in svetilka so obvezen dekor

Če ste organizator Halloween zabave, si ne smete dovoliti, da vaše goste v prostoru za zabavo ne bi prav nič prestrašilo. Če boste na primerna mesta postavili svetilko Luno, laterno Lobanjo in pajčevino s pajki, ste že skoraj dosegli svoj namen. Tovrstna dekoracija za noč čarovnic je tudi sicer nepogrešljiva na prav vseh pravih Halloween zabavah.

Dekoracija za noč čarovnic naj bo nameščena tako v zunanjih kot notranjih prostorih. Učinek na povabljence bo še boljši.

Srhljiva lobanja Pirat z draguljem naj krasi osrednji del prostora

Če ste se na primer odločili, da boste na Halloween zabavo povabili vse pirate z bližnje in daljne okolice, v središču prostora ne sme manjkati lobanja pirata, ki vam je na voljo tudi pri nas. Lobanja je odličen dekor, ki vas bo ves čas spremljal, medtem ko boste plesali, se veselili, strašili druge, se sladkali s Halloween piškoti.

Zunanji prostor lahko odlično okrasite z lampijoni v obliki bučk. Pri nas so vam na voljo po izjemno dostopni ceni. Odličen dekor za takšno priložnost je ne nazadnje še Party Skeleton iz papirja.

Celotna dekoracija za noč čarovnic vam je na voljo za ogled in nakup na spletni strani https://bal.si/kostumi/halloween/dekoracija-za-noc-carovnic.

 

Preberi večManj

12 artiklov

12 artiklov