Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Halloween Gerlanda 3m

Predhodni

Lobanja Pirat z Draguljem

Pajčevina s Pajki

Bela tkanina s prepletenimi belimi vlakni, vključno z majhnimi pajki iz plastike. Pajkova mreža je elastična in je zelo primerna za okrasitev stropa, posameznih sten ali za dekoracijo mize. Pazljivo odvijte, raztegnite in pritrdite na strop ali kotne površine. Okrasitev v paru je lažja. Če želite okrasiti manjše površine, enostavno izrežite in obdelajte manše koščke pajkove mreže. Set vsebuje: belo pajkovo mrežo 500g in 20 črnih majhnih plastičnih pajkov. Material je 100% poliester.

Šifra: 5405S

Zaloga: Na zalogi

12,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Podobni artikli