Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

ANGELSKA KRILA IN DODATKI

Odeti v zlata angelska krila

Angelska krila si lahko nadene prav vsak med vami. Priložnosti za to je več kot dovolj. Odeti v zlata krila angela, zlati pas, snežno belo obleko ter obdani z angelskim sijajem boste videti nebeško. Pustni čas je odlična priložnost za to, zaupali vam bomo še nekaj primernih dogodkov, kjer se lahko prelevite v lepo angelsko podobo.

Halloween zabava z angeli

Zadnji dan oktobra je namenjen veličastni Halloween zabavi. V tem času se lahko prelevite v kogar koli si želite. Angeli so na zabavi dobrodošli, saj dobrih likov v tem času kar manjka. Tako se boste s svojim angelskim sijajem pomešali med zle čarovnice, hudičke, stare vešče in volkodlake. Lepo vas bo videti v vsem svojem sijaju. Dokazali boste, da se zlo lahko hitro premaga. Potrebujete le angelska krila. Barvni odtenek ni nujno, da je bel. Pri nas vam ponujamo tudi črn angelski kostum, ki bi bil morda za noč čarovnic še mikavnejši. Ker pa so cene kostumov tako dostopne, se vam splača izbrati kar oba kostuma; zlato črnega in zlato belega. Morda se na zabavo pripeljete v zlato črnem; po polnoči pa se oblečete v zlato belega. Povabljenci Halloweena bodo osupnili. To pa je ne nazadnje tudi namen takšne žurke, kajneda?

Miklavževanje z angeli in parkeljni

Miklavževanje je pri nas izjemno razširjeno in morda je čas, da ste pri takšnem dogodku nekoliko aktivnejši. V podobi angela se pomešajte med parkeljne ter Miklavžu pomagajte obdarovati otroke. Angelska krila in sij bodo v otrocih zbujala strahospoštovanje. Sicer pa je najbolje, da pri nas kupite kar celotni angelski set, ki vključuje očarljivo angelsko obleko, angelska krila, avreolo ter palico. Dodatki so v belo zlati barvni kombinaciji. 

Novoletno druženje v stilu dobrih likov

Če so bila do sedaj vaša novoletna druženja dokaj pusta in že precej pred polnočjo niste vedeli, kaj bi počeli, je treba za letos skovati poseben načrt. Lahko si omislite tematski načrt. Svojim najbližjim sporočite, naj se letos oblečejo v lik, a ne kar v katerega koli. Lik naj bo pozitivno naravnan. Sami se lahko oblečete v angela. Potrebujete le angelska krila, lepo zasnovano belo obleko, angelski sij in palico. Vse lahko kupite pri nas v spletni prodajalni bal.si.

Pustno rajanje z angeli in hudički

Pustni čas je pisano obarvan in tudi tedaj se lahko igrate angela. Če boste s svojimi sorodniki, prijatelji in znanci v tem času odšli na kakšno posebno pustno rajanje, se z njimi dogovorite o tem, da se vam polovica udeležencev obleče v pozitivni lik, polovica pa v negativnega. Dobra ideja so na primer angeli in hudički. Pri nas dobite kostume za oba lika in to v več izjemno kreativnih domislicah. Poleg kostumov so vam na voljo še lasulje in številni drugi dodatki. Težko boste kje drugje našli tako lepo snežno belo lasuljo in tako lepa zlata angelska krila kot pri nas.

Otroška predstava in pripovedovanje pravljic

Angeli so nepogrešljivi tudi v številnih otroških predstavah. Doma lahko nadenete samo angelska krila in malčkom odigrate kakšno prikupno predstavo. Lahko pa jim oblečeni v angela berete ljubke pravljice za lahko noč.

Če torej v letošnjem letu pa tudi v prihodnje na posebnih dogodkih želite izstopati s svojo podobo, si lahko nadenete najlepše zasnovana angelska krila. Kupite jih na naši spletni strani https://bal.si/kostumi/novo-leto/angelska-krila, kjer vas čaka še preostala angelska ponudba.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 34

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 34

  1. 1
  2. 2