Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Krila za Angela

Predhodni

Otroška Lasulja za Angela

Blond Lasulja za Angela Angelica

Proizvajalec: Widmann
S to žensko kodrasto blond lasuljo boste zagotovo najlepši Angel daleč naokoli. Odločite se sami, ali želite blond lasuljo oblikovati na kakšen drug način in si na primer lase zatakniti ali pa pustite, da ostanejo tako. Ta lasulja z dolgimi lasmi z angelskimi kodri se odlično ujema z angelskim kostumom, vendar pa so s to lasuljo pika na i tudi številne druge ideje kostumov.
Lasulja je valovita in sega preko ramen.

Šifra: E6363

Zaloga: Na zalogi

13,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.