Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUM ZA DOJENČKE

PUSTNI KOSTUM ZA DOJENČKE

Pustni kostumi za dojenčke morajo biti simpatični. Ne veste, kje jih dobiti? Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o čudoviti izbiri! Ljubki živalski kostumi, mehki in topli v živahnih barvah.

Preverjeno najbolj simpatični pustni kostum za dojenčke

Če je v vašem domu slišati jok dojenčka, imate nedvomno pestro. Malo bitje vas spremlja na vsakem koraku in sčasoma se bo z vami pričel udeleževati zabav za rojstni dan in drugih dogodkov. Ne nazadnje boste morali najmlajšega in najmanjšega družinskega člana peljati tudi s seboj na pustno rajanje. Se vam to ne zdi primerno? Nikakor ne razmišljajte tako! Malo bitje se mora čim prej navaditi na različno glasna, vesela in družabna okolja. A še preden se z njim podate v gnečo prelepih mask, se oglasite pri nas v spletni prodajalni bal.si, kjer vam je na voljo najbolj simpatičen, topel, mehak, udoben pustni kostum za dojenčke v prelepih barvnih odtenkih. In to ne samo eden. Pokukajte sem: "Pustni kostumi za dojenčke.  Jih ni malo, kajneda?

Pustni kostum za dojenčka v obliki prikupne živalice

Če bi se morali v tem hipu kar na pamet odločiti, kateri pustni kostum za dojenčke je najprimernejši za vašega novorojenčka, bi si najverjetneje izbrali kostum, ki predstavlja kakšno prikupno majhno živalco, na primer levčka, tigra, malega mačkonarja, miško, pikapolonico, zajčka, čebelico, zmajčka, piščančka, medvedka. Prav takšni kostumi za dojenčke so vam na voljo pri nas.

Pustni kostumi za malčka so izjemno simpatično zasnovani. Svojega dojenčka zato vanj ne bi oblekli samo za pusta, temveč kar večkrat v letu, ko bi se na primer z njim želeli noro dobro zabavati.

Pustni kostum za dojenčka z ušeski ali brez

Pri nas v spletni prodajalni bal.si so vam na voljo kakovostno zasnovani kostumi za dojenčke. Najprikupnejši so seveda tisti, ki dovolijo vašemu malčku, da se vsaj za en dan prelevi v najprikupnejšo žival na svetu.

V bal.si lahko izbirate kostume za dojenčke z ušeski ali brez. Če boste izbrali kostum tigra, medvedka, leva, zajčka in še česa, potem bo kostum seveda vključeval še ljubka kosmata ušeska. Po drugi strani so prav tako ljubke živalice brez ušeskov, na primer kostum za malega navihanega pingvina ali pa živo pisanega piščančka.

Pustni kostum za dojenčka Rožica

No, ker se bodo na pustnem sprevodu najverjetneje sprehajale živalice vseh vrst in teh ne bo manjkalo, je vaš malček lahko našemljen v kaj drugega. Zakaj pa ne bi izstopal iz ogromne pisano obarvane množice malih junakov? Naj bo odet v kostum Rožica. Pri nas je na voljo kar nekaj različnih kostumov za dojenčke v obliki izjemno simpatičnih rožic. Preverite!

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3