Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

MOŠKE PUSTNE LASULJE

Najprikupnejša izbira moške pustne lasulje

Za pusta vam manjka samo še prikupna ali nekoliko odštekana lasulja. Čeprav ste zahteven predstavnik močnejšega spola, pri izbiri moške pustne lasulje najverjetneje ne boste komplicirali. Ali pač? No, pa saj je vseeno. Pri nas v spletni prodajalni bal.si so na voljo pustne lasulje za nezahtevne in najzahtevnejše gospode na svetu. Ko boste vstopili v svet lasulj za maškare, boste več kot presenečeni. Sprva niti ne boste vedeli, pri katerem tipu nore odštekane ali posrečene lasulje bi se ustavili. Brskajte kar od doma, in sicer po teh prodajnih policah: Moške pustne lasulje

Vam je všeč lasulja v trendu? Izbira pustne lasulje Beat je kot nalašč za vas. A ne prenaglite se. Pred vami je še cela vrsta lasulj. Odkrili boste tudi, kako se v hipu preleviti v predsednika najvplivnejše države na svetu.

Apač, klovn ali Elvis?

Izbira moške pustne lasulje pri nas ni samo pestra, temveč tudi noro zabavna, tako kot se za najbolj nori čas v letu spodobi. Maškaradne lasulje so veselih barv, najrazličnejših oblik in velikosti. Cena lasulje pa je predvsem odvisna od tipa. A nobena lasulja za pust pri nas ni predraga. Verjemite. Lasulja za klovna v rumeni, roza, modri, rdeči, vijolični ali svetlo zeleni barvi vas bo na primer stala manj kot pet evrov. Videti pa je noro dobro!

Če vas ne mika biti ravno klovn, ste lahko Apač. Lasulja za Indijanca je še posebej mikavna, ker boste poleg prejeli še lepo perje in vse ostalo okrasje, ki je tipično za tovrstni narod. Če vas navdušuje rock'n roll glasba, ne dvomimo, da boste pozorni na lasulje za Elvisa. Pri nas so vam na voljo v več različicah. A ne glede na to, katero si boste nadeli na glavo, vas bodo mimoidoči na zabavi za maškare menjali za znamenitega glasbenika, ki je baje še vedno živ.

Frajer, rave tip ali šarmer?

Lasulja Beat je torej v trendu. Preverite. Se vam ne zdi? Morda vam ne ustreza črni odtenek pustne lasulje. Preverite še ostale odtenke. Nadenite si še okrogla očala ter bodite frajer ali pa šarmer. Če pa ste raje za rave scene, pa si poglejte tole: Rumena lasulja na paž. To je TOP lasulja za maškarado, ki vas bo spremljala na zabavi vse do jutranjih ur.

Jamajčan ali Afričan?

Pri nas so vam na voljo pustne lasulje za vse narodnosti. Želite biti Afričan? Ni problema? Kaj pa Jamajčan? Prav tako! Dolge in goste lasulje lepih barvnih odtenkov s posebno oblikovanimi kodri, kitkami in še s čim.

Vas morda bolj mikajo dredi? Še toliko bolje, saj je pri nas za vas na voljo pustna lasulja z dredi. Poleg dobite še rutko v prekrasnem odtenku. Ne verjamete? Preverite: Lasulja z ruto Dredi.

Zblazneli pirat s Karibov ali zapeljivi žigolo?

Če ste še vedno zaljubljeni v film Pirati s Karibov, morate to pokazati še javnosti. Oblecite se v zblaznelega pirata. Da boste na množico maškar delovali še bolj norčavo, si izberite tole lasuljo: Lasulja Pirat z Ruto

Nekaterim med vas pa se norost ne poda niti v času pustnega rajanja. Še vedno najraje posedate v družbi čednih lepotic. Tale pustna lasulja je kot nalašč primerna za vas: Lasulja z brki 

Izbire ni malo, kajneda? Si želite kdaj postati predsednik Amerike? Za pusta? Potem je izbira takšne moške pustne lasulje kot nalašč za vas:  Lasulja predsednik.  Bo z vami na zabavo za pusta prišla tudi Melanija? Verjemite – na zabavi bosta najbolje fotografirani par!

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3