Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

MASKE IN DODATKI ZA HUDIČA

Za novo leto se oborožite na svojevrsten način

Če vaša novoletna srečanja potekajo v mirnejšem duhu in pred televizijskimi ekrani, resnici na ljubo na novoletne večere najverjetneje nimate veliko spominov. Zlasti pa ne zabavnih. A za to nikoli ni prepozno. V tem hipu imate še dovolj časa, da letošnje novo leto načrtujete nekoliko drugače.

Skličite vse svoje najbližje, ki jih nameravate gostiti na novoletni pojedini, ter jim zaupajte svoje novoletne načrte. Zagotovo bodo prav vsi navdušeni, ko jim boste povedali, da bodo za novo leto morali priti oblečeni v kostume. Temo lahko določite skupaj, lahko pa vam jo s svojimi namigi pomagamo izbrati kar mi. Obiščite nas v spletni prodajalni bal.si, kjer na vas čakajo najbolj odštekane novoletne maske, kostumi, dodatki. Predlagamo vam, da v novo leto vstopite odlično oboroženi. Kako? To vam bomo zaupali prav kmalu. Lahko pa nas prehitite in v spletni brskalnik vtipkate odlično iskalno poizvedbo: zabavno orožje novo leto.

Novoletna večerja s hudički

Hudiček je zagotovo eden od najmikavnejših likov, v katerega se lahko prelevimo za Halloween zabavo, za pusta in ne nazadnje tudi za novega leta. Na voljo so vam najrazličnejši kostumi in maske za hudička, ne nazadnje pa še primerno orožje. Lahko ste prijazni hudiček, zlovešči hudiček, privlačna hudička, seksi hudička ali pa nekaj vmes. A ne glede na to, v kakšne vrste hudička se boste odeli, so vile za hudička obvezno orožje, s katerim boste vstopili v novo leto.

Če na novoletni zabavi ne želite imeti povprečnih vil, vam priporočamo nakup vil za hudička - vile Lucifer., Na novoletni večerji s hudički imate pri sebi lahko tudi nekoliko bolj praznično obarvane vile. Poglejte si jih nekoliko od bliže ter izbirajte med različnimi barvnimi odtenki vile za hudičaKer se svetijo, jih bodo v rokah zagotovo želeli imeti tudi vaši najmlajši povabljenci.

Naglavno okrasje za hudička

Orožje za hudička v prvi vrsti vsekakor predstavljajo vile. A če boste v naši spletni prodajalni v brskalnik vtipkali orožje novo leto, boste naleteli na še en pomemben kos orožja, ki ga mora imeti prav vsak hudiček. To je vsekakor obroč, na katerem so takšni ali drugačni rogovi. Izbira je odvisna od vrste hudička. Za prijaznejši tip hudička priporočamo hudičev obroč z rogovi, ki utripajo. Veliko ponudbe pa je tudi za takšne hudičke, ki želijo izgledati vse prej kot prijazno in veselo. A tudi takšni morajo biti na novoletni zabavi.

Parkeljni, ki spremljajo Svetega miklavža

Kdo pa  so Parkeljni in kakšno je njihovo poslanstvo? Parkelj je mitološko bitje, po domače tudi hudič ali demon, ki pogosto spremlja Miklavža. Miklavž kot »dobri mož« tako prinese s sabo tudi malo strahu in opozorilo vsem porednim otrokom. Parkelj ali Krampus je zvesti spremljevalec svetega  Miklavža. Brez parkeljev in Angelov se sveti Miklavž ne bo odpravil na pot obdarovanja otrok.

Maska za hudiča, parkeljna - Krampus

Maska iz latexa za hudiča Krampusa je običajno izdelana iz kakovostnega materiala, ki simulira grobo kožo in teksturo. Maska za hudiča ima na čelu izoblikovane roge in dolga koničasta ušesa, ki se nahajajo na vrhu glave. Obraz je izrazit s temnimi očmi, širokimi nosnicami ter ostrimi zobmi.

Barva maske za hudiča je navadno temna, kar dodatno poudari njen grozljiv videz. Na sprednji strani maske hudiča so navadno izrisani tudi detajli, kot so brazgotine, gube, in druge podrobnosti, ki dajejo vtis hudičevega obraza. Na maski so pritrjene dolge, goste sive dlake, ki ponazarjajo grivo in brado hudiča.

Maska za hudiča Krampusa je namenjena uporabi kot del nošenja celotne obleke ali kostuma, ki predstavlja lik parkeljna - Krampusa v tradicionalni alpski folklori. Uporablja se lahko za prireditve, kot so sprevod Svetega Miklavža ali drugih prireditev ob koncu leta, v času božiča ali novoletnih praznikov.

Ker želimo, da vam novoletna zabava s hudički resnično uspe, vas vabimo v prodajalno bal.si, kjer zagotovo ne boste pozabili kupiti prav ničesar. Vse boste namreč našli na enem mestu.

 

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 42

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 42

  1. 1
  2. 2