Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI DODATKI

PUSTNI DODATKI

Za popoln pustni kostum potrebujete še pustne dodatke. Ni indijanca brez tomahavka in loka, kavboja brez klobuka in pištole, pirata brez meča, tiara za princese, čarobna palica za vilo, vile za hudiča...

Pustni dodatki za piko na i k odlično izbranemu kostumu

V celem letu se razvrsti kar nekaj dogodkov, ki se jih lahko udeležite preoblečeni v katerega od filmskih ali risanih pa tudi resničnih junakov. Dobro izbrano oblačilo ter številni dodatki in odlično zasnovana lasulja so recept za mikavno predstavitev v javnosti ali na zasebni zabavi. Vprašanje pa je, kje in na kakšen način izbirati oblačila, dodatke in lasulje v vseh možnih različicah. Praviloma morate za dobro opremo obiskati kar nekaj različnih prodajaln, da izberete prav vse, kar ste si zamislili. A v resnici je nakupovanje maškaradnih oblačil in dodatkov lahko veliko priročneje in preprosteje.

Pri nas v spletni prodajalni bal.si so vam na enem mestu na voljo vsi pustni kostumi, pustni dodatki in lasulje v vseh možnih različicah. Takšna oprema je kot nalašč zasnovana za omenjene dogodke. In čeprav so dodatki za pusta praviloma veliko manjši in na prvi pogled manj pomembni kot kostum, pa brez njih nikakor ne gre. Dodatki za maškare so namreč pika na i odlično izbranemu kostumu in lasulji.

Pustni dodatki za oblačila, obutev in lase

Če na maškaradi želite plesati v  podobni klovna, morate na svoja pustna oblačila, obutev in lase namestiti primerne dodatke. Pustni dodatki za klovna so vam seveda na voljo pri nas. Lahko jih kupite v setu. Velik rdeč nos – seveda lahko tudi v kateri drugi topli barvi –, velika pisana mašna za ovratnikom, pentlja na obeh obuvalih, dodatki za klovna na laseh … Ne glede na to, kaj boste dodali k izbranemu pustnemu oblačilu, klovnu v resnici pristoji prav vse, ne glede na to, ali je žalosten ali vesel. Top izbira: mašna za klovna, cilinder za klovna, rožica s pršilko.

Noro dobro zasnovani, že nekoliko srhljivi pustni dodatki so dobra izbira za vse tiste, ki si želijo na zabavo prileteti z metlo – torej za čarovnice. Prvi pustni dodatek je že tu – torej metla. Pri nas lahko izbirate med kar nekaj različicami metel. Tale je ravno pravšnja za navihano staro veščo, ki bi rada z zabave pometla vse goste: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/metla-za-carovnico-pvc. No, za moderne čarovnice pa bo tole odlična izbira: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/metla-za-carovnico-metalik.

Dodatki za maškare za privlačne dame in gospode

Pustni dodatki za klovne, čarovnice pa tudi za privlačne dame in gospode – v spletni prodajalni bal.si. Pustni navdušenci se radi prelevijo tudi v privlačne like,a zato so potrebni prav posebni dodatki za pusta. Mične gospodične si bodo izbrale na primer takšen pustni dodatek: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/rokavice-mrezaste-rdece, prelestni gospodje pa seveda klobuke: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/klobuk-kavboj-odrasli-sort.

Pri nas izbrani privlačni pustni dodatki omogočajo, da na prav nobeni pustni povorki ali zabavi niste spregledani.

Pustni dodatki za otroke

Pisani obročki z dodatki, kapice, špangice, velike in male pisane mašne, pisane rokavice in nogavice. Vse in še več pri nas. Na voljo so vam najmikavnejši otroški dodatki za maškare. Za malega fantka so vam na voljo brki, ki ga bodo v hipu prelevili v resnega in mogočnega gospoda srednjih let.

Za najzahtevnejše male damice so na voljo pustni dodatki v obliki kron. Lepa otroška lasulja in privlačno lepa krona na glavi male junakinje. Na šolski pustni zabavi ne bo kar tako prepoznavna.

Cene dodatkov za pusta

Vas zanima cena za pustni dodatek, ki ste si ga ravnokar zamislili? Pri nas so dodatki za pustovanje cenovno izjemno dostopni, sploh pa glede na to, kakšen učinek ponujajo.

Cene za pustne dodatke lahko pri nas preverite za vsak pustni dodatek posebej. Ob kliku na želen dodatek za maškare se vam bo poleg opisa in prikupne slike prikazala še cena dodatka za najbolj norčavi čas v letu.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 631

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 631

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5