Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI ZA FANTE 5-13 LET

PUSTNI KOSTUMI ZA FANTE 5-13 LET

Si za Pusta hrusta želi vaš fant pustni kostum za vojaka, indijanca, kavboja, pirata, okostnjaka, smrt. Ste na pravem mestu. Preverite našo veliko izbiro v kategoriji pustni kostumi za fante.

Vstopite v svet imenovan: najboljši pustni kostumi za fante 5 - 13 let

Ko vaši otroci nekoliko zrastejo, praviloma postanejo zahtevnejši, radovednejši pa tudi nekoliko ukazovalni. To se pokaže tudi pri izbiri oblačil ter obutve. Ni jim namreč všeč vse, kar zanje izberete vi. Ravno zato je najbolje, da vas pri nakupovanju izdelkov zanje spremljajo ter jim dovolite vsaj malo svobode. Povsem proste roke pa jim le dajte v času pusta, ko je potrebno izbrati najlepši, najzanimivejši ali najbolj norčav pustni kostum.

Imate doma zahtevnega fanta, ki je poln idej, in to ne ravno najslabših? Potem vam bo ob pustu zagotovo izrazil kakšno posebno željo, v koga ali kaj bi se rad preoblekel za rajanje z drugimi fanti. Z njim vstopite v svet, ki se imenuje: najboljši pustni kostumi za fante 5 - 13 let. Svet, poln domišljije ter najbarvitejših kostumov, boste našli v našem izboru najboljših in najzabavnejših kostumov za fante. Privlačen svet, kajne? Še posebej za vašega radovednega in navihanega fanta!

Mušketir, Zoro ali vojak specialec

Pustni kostumi za fante 5 - 13 vašemu junaku ne bodo pustili dihati. Že pogled na prve tri like je osupljiv. Kostum za pusta v podobi mušketirja? Ali pa vojaka specialca? Tudi Zoro je mikavna izbira, saj boste fantu lahko narisali še brke. V hipu se bo počutil starejšega, odgovornejšega, pogumnejšega.

Bi vaš fant raje pustni kostum z ogrinjalom? No, Zoro ga ima, vendar ne takšnega kot strašni vampir. Pri nas v bal.si vam je na voljo kar nekaj srhljivih različic kostuma vampirja. Preverite! Bi vaš fantič raje vsaj en dan pomagal svetu pred zlobneži ali pred ognjem? Potem skupaj z njim izberite kostum za pusta v podobni simpatičnega policaja ali gasilca. Prikupno, kajneda?

Fantovski kostumi za pusta za 5 - 13 let z orožji in orodji

Nekateri Fantovski kostumi so vredni še posebnega strahospoštovanja. To so predvsem tisti kostumi za pusta, ki vključujejo orodje ali orožje. Pri nas jih ne manjka. Kostumi za fanta v podobi kavbojca s pištolo, ki izgleda kot resnična? Kaj pa kostum Robina Hooda z lokom? Dobra izbira, ni kaj! Morda pustni kostum hudič z vilami? Ne dovolite? Pa saj je samo pust! Naj bo fant to, kar želi! Kaj pa pirat s sabljo? Lahko? Super!

Klovn, banana ali pingvin

Nekateri fantje pa niso za orožje, niti za orodje. So preprosto mirnejši ali pa bolj radostne narave. V tem primeru je zanj pri nas na voljo pustni kostum klovn, ki je prepojen s številnimi toplimi barvami. Če fantič obožuje živali, ki ne živijo ravno blizu vašega doma, naj se za pusta prelevi v simpatičnega in nežnega pingvina.

Morda pa bo vašemu junaku v oči padel pustni kostum banana. Tudi dobra odločitev. Bravo!

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5