Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KONFETI IN TROMPETE

Konfeti in trompete

Na vsaki manjši ali večji pustni zabavi so prisotne pisane šeme, ne nazadnje pa je okoli njih še polno enako ali še bolj pisanih dodatkov, pripomočkov, dekorja in še česa. Konfeti in trompete so obvezen sestavni del pisane druščine. Brez njih si plesa v maskah ne moremo zamisliti.

Če prirejate tematsko zabavo z maskami in ne veste, kje se na enem mestu za nakup nahajajo ustrezni pustni dodatki, lepo vabljeni k nam – v spletno prodajalno bal.si, kjer so vam na voljo pustni kostumi, lasulje za pusta in ne nazadnje številni dodatki za maškarado. Tukaj je samo delček najbolj pisane slike iz naše bogate in raznovrstne ponudbe: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/konfeti-in-trompete.

Vsestransko uporabni konfeti

Če vam je izraz konfeti popolnoma tuj, to lahko pomeni le dvoje: ali se še nikoli niste udeležili pisanega dogodka ali pa ne marate veselih praznovanj. Slednje zagotovo odpade. Zagotovo pa odpade tudi to, da so vam konfeti popolnoma neznani.

Konfeti so kupi pisanega nabora papirja, ki ga lahko uporabite marsikje. Izjemno do dobrodošli na rojstnodnevnih zabavah, še posebej za najmlajše junake, ki se radi kopljejo po takšnem papirju. Sicer pa so konfeti prisotni na vsaki pustni zabavi, čeprav so nanjo morda povabljena samo zlobna bitja v črnih opravah. Konfeti dobro poskrbijo za barvno povprečje in dvignejo razpoloženje tudi najbolj čemernim šemam.

Trompeta za klovna

Piskajoča trompeta za klovna je nepogrešljiv pustni dodatek za vsakega navihanega in veselega klovna. V bal.si so vam na voljo trompete v številnih različicah. Priljubljeni dodatki za pusta so tudi papirnate trompete. Namenjene so najmlajšim klovnom pa tudi vsem polnoletnim oziroma odraslim.

In kako so videti naše trompete? Poglejte si tu: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/konfeti-in-trompete/trompeta-za-klovna. In še trompete iz papirja: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/konfeti-in-trompete/trompeta-iz-papirja.

 

Preberi večManj

6 artiklov

6 artiklov