Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

HAVAJSKA KRILA, VENCI IN SETI

Pisana havajska krila iz slame, venci in seti

Spodobi se, da v pustni sprevod vnesete nekaj vročih žarkov s Havajev. Za en dan se odenite v privlačno Havajko ali mišičastega Havajca. Poželi boste številna občudovanja, še posebej če bodo z vas visela mikavna havajska krila, venci in drugi pisani dodatki za pusta. Pri nas v spletni prodajalni bal.si so vam na voljo havajska krila za oba spola. Takšno krilo vam lahko v naslednjem letu služi kot pustno krilo za afriško plesalko. Krilo je torej izjemno vsestransko in že na pogled zelo posebno, saj je izdelano iz slame, ki je na otip izjemno prijetna.

Havajsko krilo vam je na voljo tudi v drugih dolžinah. Za vse Havajke, ki si želite pokazati nekaj več gole kože, smo izbrali takšna pustna krila: Mini havajsko krilo z vencem. Pas krila je elastičen, kar je še dodatni doprinos za to ljubko pustno oblačilo. Krilo Havajke vključuje še privlačen venec, ki ga boste za piko na i nadeli na glavo in zaplesali v ritmu havajske glasbe.

Pustna krila iz slame v različnih barvnih odtenkih

Havajska krila so praviloma izdelana iz slame. Naša pustna krila za Havajke in Havajce so prav tako izdelana iz slame. Pri nas so vam na voljo v številnih možnih dolžinah ter barvnih odtenkih. Če želite biti nekoliko drznejši, je tole havajsko krilo kot nalašč zasnovano za vas: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/havajska-krila-in-dodatki/havaji-krilo-hula-78-cm.

Slamnata krila so za nošenje prijetna. Krila Hula so vam na voljo v kar petih barvnih odtenkih – zeleno, roza, rumeno, modro in rdeče havajsko krilo.

Top ponudba – mavrični havajski set

Pustni dodatki so nujna izbira, če želite, da bo vaš izbrani pustni kostum zaživel v celoti. Za Havajko se spodobi, da si poleg krila iz slame izbere še mavrični set Havaji. Set vključuje prečudoviti pisani venec, dve zapestnici in naglavni obroč: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/havajska-krila-in-dodatki/mavricni-set-havaji.

Havajski dodatki so lahko dobrodošli ne samo za pustne povorke, temveč tudi za tematske zabave in ne nazadnje za vesele gledališke igre. Morda pa bo katera od Havajk želela na glavi raje nositi konkretnejše cvetje oziroma cvetove. V tem primeru vam svetujemo tole: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/havajska-krila-in-dodatki/venec-naglavni-marjetica.

Klobuk slamnik na glavi havajskega uživača

Da boste na tematskem večeru še večji havajski frajer, pa si na glavo nadenite tale slamnati klobuk: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/havajska-krila-in-dodatki/klobuk-slamnik-beach-boys.

Vas ne nazadnje zanima, kaj smo vam pripravili za odbito nori in vesel afriški ples. Poglejte si tale pustni kostum: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/havajska-krila-in-dodatki/set-rafija-zulu. In kako mikavni pustni dodatki – dva rokava in dva kosa gamaš v naravni barvi slame. Več kot odlična izbira za vse tiste, ki na plesu želite najbolj izstopati!

 

 

Preberi večManj

22 artiklov

22 artiklov