Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Krilo Slama 55 cm

Krilo Mini Rafia

Proizvajalec: Widmann

Za popoln havajski oddih potrebujete le set za Havaje, ki vsebuje krilo in venec. Krilo je elastično, zato je udoben za nošenje. Venec pa iz lepih cvetov, ki kar kličejo pomladne dni. Mini krilo Havaji in venec. V 4. različnih barvah. Dolžina krila je 42 cm. Pas krila je elastičen, tako da se bolje prilega telesu.

Šifra: 2457E

Zaloga: Na zalogi

5,50 €

* Obvezna polja

5,50 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi