Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

POSLIKAVA OBRAZA

POSLIKAVA OBRAZA

Pustni make-up, barve za ličenje za maškare, karneval in navijače

S pustnim karnevalskim ličenjem v številnih odličnih barvnih stopnjah boste svojemu pustnemu kostumu dali končni pečat. Najsi bo čarovnica, pirat, indijanec ali vila. S pravim pustnim ličenjem bo vaš pustni kostum popoln hit! Pustni make-up je kot nalašč tudi za ulični karneval. Z izdelanimi obraznimi umetninami lahko nadoknadite vsak odličen pustni kostum.

Pustni make-up v odlični kakovosti tudi za plesne in odrske predstave.

Make-up obvezno spremlja tudi plesne predstave. Ne glede na to ali doma ličite sebe ali majhne in velike plesalce ali svojega dragega vedno se boste pravilno odločili s pustnim ličenjem iz naše ponudbe. Za naš pustni make-up je seveda značilna absolutna toleranca kože, neverjetno visoka stopnja odpornosti proti madežem in impresivna barvna intenzivnost. Kljub temu ga je mogoče enostavno sprati z milom in vodo. S pustnim ličenjem lahko, odvisno od izdelka, na obraz in telo nanesete obsežne temeljne premaze ali pa izdelate natančne podrobnosti svojega ličila.

Pustno ličenje za otroke

Pustni make-up se ne uporablja samo v pustovanju, pustni make-up je idealen tudi za otroški make-up. Najsi bo to v vrtcu ali na otroški zabavi. Z barvanjem obraza in pustnimi ličili boste zagotovo dosegli cilj. Pustni make-up je idealen tudi za nenavadna ličenja, kot so poslikava telesa ali pa trebuha med nosečnostjo. Tudi ljubitelji gledališča bodo v naši veliki izbiri pustnih ličil našli nepogrešljive pripomočke za njihov odrski nastop. Najsi bo to amatersko gledališče ali profesionalni gledališki igralec, z našimi ličili bo vaš nastop nepozaben.

Torej, kaj še čakate? Danes naročite naš pustni make-up.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4