Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

OTROŠKI KOSTUMI ZA NOČ ČAROVNIC

Prikupno in srhljivo zasnovani otroški kostumi za noč čarovnic 

Otroški kostumi za noč čarovnic so pokazatelj, da so na Halloween zabavi dobrodošli tudi vaši mali junaki. Zabava je zato še toliko bolj prisrčno srhljivo obarvana. V kaj se bo preoblekel vaš malček, pa ni odvisno samo od vas. Skrb za izbiro kostuma, maske in ostalih dodatkov prepustite tudi njemu. Skupaj z otrokom obiščite spletno prodajalno vrhunsko zasnovanih kostumov bal.si in se sprehodite skozi vse prodajne police, na katere so postavljeni otroški kostumi za noč čarovnic in druge podobne priložnosti.

V času Halloweena ne bodite prestrogi starši. Naj si vaš mali junak izbere kostum po svoji želji. Četudi bo s prstom pokazal na najbolj grozen lik, mu to dovolite biti. Le na ta način boste dosegli, da se bo na noči čarovnic noro zabaval tudi vaš najmlajši član družine.

Mali duhec, mali hudiček ali mala čarovnica

Otroški kostumi za noč čarovnic so zasnovani tako, da so izjemno mikavni za prav vsako oko malega radovedneža. A slej ko prej vam bo jasno, ali otrok želi na zabavo priti kot mala zlovešča čarovnica ali kot mali prijazni duhec ali pa kot mali nagajivi hudiček.

Za deklice izjemno mamljiv kostum boste našli pod imenom pustni kostum Zlohotnica. Ta je res nekaj posebnega že na prvi pogled.

Prikupen, a vseeno nekoliko srhljiv mali vampir

Neredko si otroci na Halloween želijo priti v obliki prikupnega, a vseeno strašljivega vampirja. Brez skrbi; pri nas smo poskrbeli tudi za takšne malčke.

Če boste z otrokom prebrskali vse naše prodajne police, se bo njegova zvedavost zagotovo ustavila tudi na liku klovna groze. Ne ustrašite se, da je z vašim malim junakom kaj narobe, če se bo želel obleči v ta kostum. Na noč čarovnic si pač želi biti res nekaj posebnega in v drugih vzbuditi vsaj kanček groze, kar pa je pravzaprav cilj Halloween žura, kajneda? Skupaj preverita še kostum groznega Grima.

Ogrinjala za najmlajše na čarovniško obarvani zabavi

V kategorijo otroški kostumi za noč čarovnic smo uvrstili tudi vsa otroška pregrinjala, ki jih lahko kupite samostojno. Morda imate doma že večino opreme za malega čarodeja, čarodejko ali hudička, manjka pa vam samo še ogrinjalo.

Ne glede na to, v kaj bo za noč čarovnic odet vaš otrok, je najpomembneje, da bo na zabavi užival, spoznal nove prijatelje, se posladkal s Halloween sladicami, plesal v krogu svojih najbližjih, se soočil s kakšnim povsem novim in še nepoznanim likom in ne nazadnje morda svoja noro dobra doživetja s pridihom srhljivosti in groze zapisal tudi v enem od šolskih spisov.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 52

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 52

  1. 1
  2. 2
  3. 3