Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KRESNIČKE - PRSKALICE

Prskalice so nepogrešljivi dodatek za še bolj praznično vzdušje

Skozi celo leto praznujemo, a mesec december je zagotovo eden od najbolj prazničnih. V tem času skorajda ni tedna, ko ne bi vsaj nekaj praznovali. V prvem tednu najbolj pridne otroke obišče Miklavž, čez malo več kot dva tedna Božiček, ne nazadnje še Dedek Mraz. In že je tu novo leto. Praznikov torej v zimskem času res ne manjka. Doživetje pa je v največji meri odvisno prav od nas oziroma od tega, kako se nanje pripravimo. Popestrimo jih lahko z malenkostmi, kot so na primer kresničke oziroma prskalice.

Pri nas v spletni prodajalni so vam kresničke – prskalice dostopne po sila dostopnih cenah in to v več različicah. Na voljo so vam še drugi mikavni, zabavni in privlačni dodatki, ki pri vas v decembru nikakor ne smejo manjkati. 

Previdnost pri uporabi prskalic ni nikoli odveč

Čeprav kresničke – prskalice veljajo za sila priljubljene pripomočke v decembrskem času pa tudi sicer na splošno, pa je dobro, da ponovno opozorimo na to, da jih vaši mali junaki ne uporabljajo sami oziroma brez vaše prisotnosti. Za prižig prskalic namreč potrebujete vžigalice oziroma vžigalnik, ki pa ga sme uporabljati le odrasla oseba. Ko je kresnička oziroma prskalica končno prižgana, pa je čas, da jo otroku le daste v roke ter da z vami občuduje njeno iskrenje.

Priložnosti za prižig prskalice

Kresničke – prskalice so za prižig dobrodošle za najrazličnejše namene. Ne branimo se jih niti tedaj, ko na primer praznujemo rojstni dan ali god ali pa ko se na primer razveselimo novega družinskega člana. Na zalogi pa je prskalice seveda najbolje imeti decembra. Še zlasti za novega leta. Ko odbije ura polnoč, je v roki veliko bolje imeti prskalico kot kakšno petardo ali kaj podobnega.

Uporaba prskalice v nas vzbudi posebno domače vzdušje in posebno upanje na dobre čase. Če se včasih počutite preveč naveličano in se vam zdi, da vaše življenje še zdaleč ni praznik, si prskalico prižgite kar tako. V hipu vam bo pri srcu postalo topleje in zdelo se vam bo, kot da je pred vami najlepše obarvan dan.

Po večjo zalogo prskalic različnih velikosti pridite k nam v prodajalno BAL pustni kostumi. Kliknite na KRESNIČKE - PRSKALICE,  ter izberite najustreznejše kresničke za vas in vaše najbližje. Seveda jih shranite  na primernem mestu.

 

Preberi večManj

2 artiklov

2 artiklov