Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

MASKE ZA NOČ ČAROVNIC

Maske in dodatki za noč čarovnic

Čudovite, seksi, a nekoliko strašljive maske in še kakšen sila zanimiv dodatek so kot nalašč za prihajajočo zabavo v maskah. A najprej se morate dokončno odločiti, v kateri lik se boste našemili. Če v tem hipu nimate prav nobene noro dobre ideje, so vam maske in dodatki za noč čarovnic ter za podobne priložnosti na voljo pri nas v spletni prodajalni bal.si.

Med bogato zbirko mask in dodatkov boste v relativno kratkem času našli prečudovite ideje za svojo opremo na najprestižnejši in obenem najsrhljivejši žurki leta. Za manj kot 16 evrov se boste lahko vsaj za eno noč prelevili celo v predsednika Donalda. Noro, kajneda?

Najprej prestižen kostum in maska, nato še nevsakdanji dodatki!

A pojdimo lepo po vrsti. Maske in dodatki za noč čarovnic se pri nas nahajajo v tako velikem številu, da si boste morali najprej odločiti za dober red v svoji glavi. Priporočamo, da se najprej odločite za izbiro maske in kostuma, še pred tem pa se vprašajte, ali boste na zabavo priplesali kot pozitiven ali negativen lik. Izbor mask se bo v hipu zožil.

Po izbiri najmikavnejše maske in kostuma je na vrsti brskanje po lasuljah, obročih, pisanih nogavicah z najrazličnejšimi motivi, rokavicah, prevezah za oči, prstanih, metlah, cilindrih in po očalih – ne spreglejte najbolj norih očal: očala šok! Za piko na i pobrskajte med najrazličnejšim make upom, spreji, s katerimi boste v trenutku ustvarili efekt čisto prave krvi.

Volkodlak ali prijazna čarovnica?

Ne glede na to, kaj si želite za noč čarovnic biti, pri nas vam je na voljo prav vse. V trenutku se lahko le z nekaj cenovno izjemno dostopne opreme prelevite v sila prijazno in fensi čarovnico ali pa v najbolj groznega volkodlaka na svetu.

Si želite biti vampir? Brez težav boste našli vso primerno opremo. Morda si boste za Halloween na glavo namestili le sila zabaven obroč z bučkami in boste gostom stregli najokusnejše sladice, ki pa so na videz nekoliko grozovite. Si želite, da bi bili na zabavi nekoliko manj ali pa sploh nevidni? Odlična izbira je maska, ki predstavlja duha. Morda je vaša želja postati kavalir. Si torej okoli sebe želite očarati vse predstavnice nežnejšega spola, ne glede na to, v kaj so našemljene? S črnim cilindrom na glavi, belo srajco, črnim suknjičem in elegantnimi hlačami vam bo to še kako dobro uspelo. Ne pozabite niti na metuljčka.

Za piko na i …

… pa še poslikava obraza

V spletni prodajalni bal.si smo vam poleg prečudovitih in kakovostno zasnovanih kostumov, mask in drugih dodatkov pripravili še vrhunski make up, ki je zasnovan za vsak lik posebej. Če si boste zaželeli biti hudiček, vam je na voljo Devil make up set, v katerem se skrivajo barvni odtenki, ki so odlična asociacija na to zlovešče bitje. Na voljo vam je rdeča, rumena in črna barva ter priročen čopič, s katerim boste lahko barve na obraz nanašali hitro, učinkovito ter enakomerno. Idej pri tem ne boste potrebovali, saj so vam na voljo na vsaki embalaži s poslikavami.

Če niste povsem prepričani, kakšne barvne odtenke si boste naslikali na svoj obraz, kupite barvice v živahnih barvah, ki so primerne za prav vsak lik.

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3